Πυροβόλησε και σκότωσε τον σύντροφό της σε ένα κόλπο με στόχο τα «likes»

Πυροβόλησε και σκότωσε τον σύντροφό της σε ένα κόλπο με στόχο τα «likes»

«Μου είπε για αυτή την ιδέα και είπα: Μην το κάνετε. Μην το κάνετε. Γιατί πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα όπλο; Γιατί;» και καταλήγει: «Ήταν ερωτευμένοι, αγαπούσαν ο ένας τον άλλον. Ήταν απλά μια φάρσα που πήγε στραβά»

Πυροβόλησε και σκότωσε τον σύντροφό της σε ένα κόλπο με στόχο τα «likes»
Είναι γεγονός ότι τα «
likes
», οι
«
Κλείσιμο
followers» 
και οι
«viewers»
, είναι ο σύγχρονος δείκτης δημοτικότητας και γι' αυτό, δεν είναι λίγοι, αυτοί που καταφεύγουν σε ακραία πράγματα προκειμένου να ενισχύσουν το διαδικτυακό τους προφίλ.  

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο παρακάτω ζευγάρι, το οποίο προκειμένου να προσελκύσει όλο και περισσότερους «viewers» στο διαδίκτυο, επέλεξε να δοκιμάσει κάτι ακραίο με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός από τους δύο.

Πιο συγκεκριμένα, σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε το σύντροφο της κατά τη διάρκεια ενός κόλπου που έγινε προκειμένου οι ίδιοι να «προσελκύσουν περισσότερους viewres και να γίνουνε διάσημοι».

Η 19χρονη MonaLisa Perez, από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, αφού πυροβόλησε τον φίλο της Pedro Ruiz III, ο οποίος ήταν μόλις 22 ετών, στο στήθος, από απόσταση 0,3 μέτρων.

Σύμφωνα με την Perez, η οποία είναι έγκυος και μητέρα ενός παιδιού, ο πυροβολισμός συνέβη, επειδή ο Ruiz της ζήτησε να πυροβολήσει με όπλο ένα βιβλίο, το οποίο βρισκόταν πάνω στο στήθος του, ενώ αυτός θα απαθανάτιζε τη στιγμή με μία φωτογραφική μηχανή και στη συνέχεια θα το ανέβαζε στο YouTube.

Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η Perez, ζήτησε από τη σύντροφό του να προβεί σ' αυτή την ενέργεια προκειμένου να γίνει διάσημος για το τολμηρό - αλλά τελικά θανατηφόρο - κόλπο.

Το ζευγάρι περίμενε ένα παιδί, ενώ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για viral βίντεο, Mami Vs Papi.



Οι αρχές αναφέρουν ότι το 3χρονο παιδί τους ήταν μπροστά στο σκηνικό που διαδραματίστηκε τη Δευτέρα στο σπίτι του ζευγαριού στο Halstad.

Η θεία του θύματος, Claudia Ruiz, δήλωσε στο WDAY-TV ότι ο ανιψιός της, της είχε πει ότι ήθελε να κάνει αυτό το κόλπο, στο οποίο το βιβλίο -κανονικά- έπρεπε να σταματήσει τη σφαίρα και να την εμποδίσει να μπει στο στήθος του, και αυτό γιατί, όπως ο ίδιος επισήμανε, «επειδή θέλανε περισσότερους θεατές, θέλανε να γίνουνε διάσημοι».




Η απαρηγόρητη θεία πρόσθεσε:

«Μου είπε για αυτή την ιδέα και είπα: Μην το κάνετε. Μην το κάνετε. Γιατί πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα όπλο; Γιατί;» και καταλήγει: «Ήταν ερωτευμένοι, αγαπούσαν ο ένας τον άλλον. Ήταν απλά μια φάρσα που πήγε στραβά».

Η 19χρονη MonaLisa Perez, είναι αντιμέτωπη με 10ετή ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο 20.000 δολαρίων.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης