Η Μπριζίτ Μακρόν οργάνωσε το γραφείο της στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Η Μπριζίτ Μακρόν οργάνωσε το γραφείο της στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Την προσεχή εβδομάδα το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας αναμένεται να αφήσει το διαμέρισμά του στο Παρίσι και να μετακομίσει στο Ελιζέ

Η Μπριζίτ Μακρόν οργάνωσε το γραφείο της στο Μέγαρο των Ηλυσίων
Σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Εμμανουέλ Μακρόν η σύζυγός του Μπριζίτ στάθηκε δίπλα του ως συνεργάτης και σύμβουλος. Τον Μάρτιο, πολύ πριν την σαρωτική του νίκη στις γαλλικές εκλογές, ο νέος Γάλλος πρόεδρος σε συνέντευξή του τόνισε ότι, αν εκλεγεί, η 64χρονη σύζυγός του θα έχει ενεργό ρόλο στο πλευρό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, το ζεύγος Μακρόν πρόκειται να μετακομίσει την επόμενη εβδομάδα από το νοικιασμένο διαμέρισμά του στο έβδομο διαμέρισμα του Παρισιού στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όμως η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει κιόλας φροντίσει για το δικό της γραφείο στο Ελιζέ.

Κλείσιμο


Όπως αναφέρει το Paris Match, η Μπριζίτ Μακρόν είναι αποφασισμένη να μοιράζεται όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της και έχει ήδη οργανώσει το γραφείο της στο ισόγειο του Μεγάρου των Ηλυσίων. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επέλεξε ως διευθυντή του γραφείου της τον Πιερ Ολιβιέ Κοστά.



Ο 37χρονος νομικός είχε τεθεί επικεφαλής στην προεκλογική εκστρατεία του Εμμανουέλ Μακρόν ενώ από το 2014 εργαζόταν ως αναπληρωτής διευθυντής του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου του Παρισιού και είχε χρηματίσει διευθυντής στο γραφείο του πρώην δημάρχου του Παρισιού, Μπερτράν Ντελανοέ.

Η Μπριζίτ Μακρόν, που έκανε την πρώτη γνωριμία με το προσωπικό του Ελιζέ την επομένη της ορκωμοσίας του Γάλλου προέδρου, έχει στόχο να συγκροτήσει μια μικρή ομάδα με συνεργάτες που θα στηρίξει σε θέματα Επικοινωνίας το γραφείο Τύπου του προέδρου. Επίσης, η νέα οικοδέσποινα του Ελιζέ θα προσπαθήσει να βοηθήσει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα, σύμφωνα με το Paris Match.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης