H 48χρονη Μαρίν Λεπέν ισχυρίζεται ότι έχει καρδιά «μικρού κοριτσιού»

H 48χρονη Μαρίν Λεπέν ισχυρίζεται ότι έχει καρδιά «μικρού κοριτσιού»

Υποστήριξε πως δεν τάσσεται υπέρ της δημοσιοποίησης όλων των προβλημάτων υγείας των υποψηφίων αλλά θα πρέπει να υπάρξει μία ιατρική επιτροπή που να αποφασίζει αν ένας προεδρικός υποψήφιος είναι σε θέση να κυβερνήσει ή όχι

H 48χρονη Μαρίν Λεπέν ισχυρίζεται ότι έχει καρδιά «μικρού κοριτσιού»
Η Μαρίν Λεπέν σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι «έκοψε» το τσιγάρο αλλά και τη ζάχαρη και, όπως επισήμανε, μπορεί να μην αθλείται αλλά έχει καρδιά «μικρού κοριτσιού».
 
Στη συνέντευξή της στο γαλλικό δίκτυο RTL, η 48χρονη επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου ισχυρίστηκε ότι είναι σε «πολύ καλή φόρμα», ένα 24ωρο μετά τη δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 33%  των συμπολιτών της ασπάζονται τις ιδέες του κόμματός της. 

Η Λεπέν υποστήριξε πως δεν τάσσεται υπέρ της δημοσιοποίησης όλων των προβλημάτων υγείας των υποψηφίων αλλά θα πρέπει να υπάρξει μία ιατρική επιτροπή που να αποφασίζει αν ένας προεδρικός υποψήφιος είναι σε θέση να κυβερνήσει ή όχι. 

Επανέλαβε, επίσης, την επιθυμία της για «Frexit» τονίζοντας πως τα περισσότερα και ισχυρότερα κράτη στον κόσμο έχουν δικό τους νόμισμα. Επιπλέον, υποστήριξε ότι μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών, δεν θα καταθέσει στους ανακριτές για το ευρω-σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται. 

Υπενθυμίζεται ότι η επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς βρίσκεται στο στόχαστρο για κατάχρηση κεφαλαίων από την Ευρωβουλή και
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης