Γερμανία: Οι κρατούμενοι στο Μπέργκις Γκλάντμπαχ τρώνε από τα... McDonalds!

Γερμανία: Οι κρατούμενοι στο Μπέργκις Γκλάντμπαχ τρώνε από τα... McDonalds!

Η εταιρία που είχε αναλάβει τη σίτιση «έσπασε» ξαφνικά το συμβόλαιο και οι κρατούμενοι έμειναν... πεινασμένοι - Μπορούν να παραγγείλουν ό,τι θέλουν, αρκεί να κοστίζει έως 4 ευρώ

Ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν οι κρατούμενοι στην φυλακή του Μπέργκις Γκλάντμπαχ στην δυτική Γερμανία πως ενώ βρίσκονταν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, θα έτρωγαν από τα... McDonalds! Κι όμως, αυτό συνέβη όταν η εταιρεία που είχε αναλάβει την σίτισή τους, «έσπασε» το συμβόλαιο στις αρχές του μήνα, αφήνοντάς τους πεινασμένους. 

Μέχρι να ξαναγίνει διαγωνισμός, οι υπεύθυνοι κατέφυγαν στην λύση αυτή, να εξυπηρετηθούν από το κοντινό κατάστημα των McDonalds. Οι κρατούμενοι λοιπόν μπορούν να παραγγείλουν ό,τι θέλουν από τον κατάλογο του καταστήματος, αρκεί να κοστίζει έως 4 ευρώ. Αυτό τους αφήνει επιλογές μεταξύ χάμπεργκερ, τσιζμπεργκερ, ή μπέργκερ λαχανικών για μεσημεριανό και τοστ με τυρί, χαμ και μπέικον για πρωινό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Express", τα υπόλοιπα μπέργκερ είναι πολύ ακριβά. 

Αφού κάνουν τις παραγγελίες τους, αστυνομικοί πηγαίνουν και παίρνουν το φαγητό από το κατάστημα, που βρίσκεται σε απόσταση 160 μέτρων. 

Επισημαίνεται φυσικά, πως η λύση είναι προσωρινή, καθώς το φαγητό των McDonalds δεν πληροί τις προδιαγραφές και αναζητείται νέα εταιρεία που θα αναλάβει κανονικά την σίτιση των κρατουμένων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

british_airways

Το Φόρεϊν Όφις, στη σελίδα του με τις ταξιδιωτικές οδηγίες για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την Αίγυπτο, αναφέρει ότι υπάρχει «αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατίας εναντίον της αεροπλοΐας»