Παραλίγο να πνιγεί επειδή προσπάθησε να διασχίσει ένα ποτάμι με... εκσκαφέα

Παραλίγο να πνιγεί επειδή προσπάθησε να διασχίσει ένα ποτάμι με... εκσκαφέα

Το πρόβλημα, μάλιστα, έγινε ακόμα μεγαλύτερο καθώς ο χειριστής αποδείχθηκε ότι δεν γνώριζε κολύμπι

Με τη ζωή του παραλίγο να πληρώσει ένας χειριστής εκσκαφέα στην Κίνα την προσπάθειά του να διασχίσει ένα ποτάμι χρησιμοποιώντως το ογκώδες μηχάνημα.

Στο βίντεο φαίνεται ο εκσκαφέας να βρίσκεται πάνω σε μια αυτοσχέδια «σχεδία» με τον χειριστή του να χρησιμοποιεί τη δαγκάνα ως... κουπί.

Στα μισά της διαδρομής, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα φαντάστηκε ο χειριστής του μηχανήματος καθώς ο εκσκαφέας έπεσε στο νερό λόγω της «ταχύτητας» που ανέπτυξε.

Το πρόβλημα, μάλιστα, έγινε ακόμα μεγαλύτερο καθώς ο χειριστής αποδείχθηκε ότι δεν γνώριζε κολύμπι.

Το οξύμωρο, δε, είναι ότι λίγα μέτρα παραπάνω από το σημείο από το οποίο ξεκίνησε το «ταξίδι», υπήρχε μια γέφυρα.ΣΧΟΛΙΑ (1)

A300

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. ΩΡΑΙΟ! ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

arabia

Νιώθει προδομένος από ηγέτες που του γύρισαν την πλάτη, αναφέρει στην Wall Street Journal πηγή από το στενό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας - Φέρεται να συνδέεται με στενή φιλία με τον Τζάρεντ Κούσνερ, παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι «είναι απλοί γνωστοί»

cengiz

Την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Κασόγκι, η Τζενγκίζ τον περίμενε ώρες έξω από το προξενείο - Όταν το πήρε απόφαση ότι δεν θα έβγαινε, ήλθε σε επαφή με τις τουρκικές αρχές, βάσει των οδηγιών του, αποκάλυψε η ίδια κατόπιν