Τραμπ: «Στράβωσε» που μια γυναίκα κωμικός πήρε στο... ψιλό τον εκπρόσωπο τύπου του

Τραμπ: «Στράβωσε» που μια γυναίκα κωμικός πήρε στο... ψιλό τον εκπρόσωπο τύπου του

Ο Αμερικανός πρόεδρος πιστεύει ότι το γεγονός ότι επιλέχθηκε η ταλαντούχα Μελίσα Μακάρθι για τον ρόλο, κάνει τον Σον Σπάισερ να φαίνεται... αδύναμος

Τραμπ: «Στράβωσε» που μια γυναίκα κωμικός πήρε στο... ψιλό τον εκπρόσωπο τύπου του
Ο πόλεμος που έχει κηρύξει ο Ντόναλντ Τραμπ
τους τελευταίους μήνες στη κωμική εκπομπή Saturday Night Live είναι γνωστός σε όλους, κυρίως λόγω των επιθετικών tweet του Αμερικανού προέδρου που δεν λέει να... χωνέψει το γεγονός ότι τον σατιρίζει με τόσο μεγάλη επιτυχία ο Άλεκ Μπόλντουιν.

Κλείσιμο
Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Τραμπ (με βάση τα δείγματα συμπεριφοράς που έχει δείξει τις περασμένες δεκαετίες) δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στη σάτιρα σαν κακομαθημένο παιδί, κατηγορώντας την εκπομπή ότι «του φέρεται με μοχθηρία» και χαρακτηρίζοντας ατάλαντους τους ηθοποιούς της.

Ωστόσο, η δυσαρέσκειά του για το επεισόδιο SNL του περασμένου Σαββάτου λέγεται ότι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, και αυτό δεν οφείλεται στο καθιερωμένο πλέον skit όπου ο Μπόλντουιν τον τρολάρει... αλύπητα.

Η απολαυστική Μελίσα Μακάρθι στο τελευταίο SNL



Ο λόγος πίσω από τον εκνευρισμό του Τραμπ, σύμφωνα με μια πηγή από τον στενό κύκλο του, είναι ένα άλλο σκετσάκι, το οποίο αποτελεί πραγματικά μια από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής τον τελευταίο χρόνο. Σε αυτό, η ξεκαρδιστική κωμικός Μελίσα Μακάρθι υποδύεται τον εκπρόσωπο Τύπου του Τραμπ, τον ευέξαπτο Σον Σπάισερ, με απολαυστικό τρόπο, καταπίνοντας σαν μανιακή τσίχλες, ορμώντας καταπάνω στους δημοσιογράφους με το... πόντιουμ ανά χείρας, και μπουρδουκλώνοντας τα λόγια της.

Σύμφωνα με το Politico, η καρέκλα του Σπάισερ μάλλον... τρίζει εδώ και δύο μέρες, ως αποτέλεσμα αυτού ακριβώς του skit. Ειδικότερα, πηγές του site αποκαλύπτουν πως, στον κόσμο του Τραμπ - όπου το image είναι το παν - δεν είναι ανεκτό ένας εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου να φαίνεται αδύναμος. Και ακριβώς αυτό πιστεύει ο πρόεδρος των ΗΠΑ ότι συμβαίνει όταν... σε υποδύεται μια γυναίκα.

To skit της περασμένης εβδομάδας για τον Τραμπ



Όσο για τον ίδιο τον Σπάισερ, αν και αρνήθηκε να σχολιάσει αν βρήκε ή όχι αστεία την ερμηνεία της Μακάρθι, σίγουρα αντέδρασε με περισσότερη αξιοπρέπεια με το αφεντικό του. Εξάλλου, δεν μπορείς παρά να συμπονέσεις έναν άνθρωπο που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει μια λειτουργική σχέση με τον Τύπο, τη στιγμή που ο πρόεδρος που εκπροσωπεί θεωρεί κάθε δημοσιογράφο... ορκισμένο εχθρό του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης