Βιέννη: Πέντε Τούρκοι μετανάστες επιτέθηκαν σε 15χρονη

Βιέννη: Πέντε Τούρκοι μετανάστες επιτέθηκαν σε 15χρονη

«Δύο από αυτούς με άρπαξαν και με έσυραν σε μία γωνία. Οι άλλοι δύο με χτύπησαν και ένας μου πήρε το κινητό και το μπουφάν μου», είπε η Celine Winkelmuller 

Βιέννη: Πέντε Τούρκοι μετανάστες επιτέθηκαν σε 15χρονη
Στο νοσοκομείο κατέληξε μια 15χρονη κοπέλα μετά την βίαιη επίθεση που δέχτηκε από μία ομάδα πέντε Τούρκων μεταναστών λίγα μέτρα έξω από το σπίτι της σε περιοχή βόρεια της Βιέννης. 

Το νεαρό κορίτσι είχε βγει από το διαμέρισμα όπου έμενε με την οικογένεια του για να κάνει μία βόλτα και να πάρει καθαρό αέρα. Τότε πέντε άντρες της επιτέθηκαν, την κακοποίησαν και την άφησαν αιμόφυρτη.

Κλείσιμο


«Δύο από αυτούς με άρπαξαν και με έσυραν σε μία γωνία. Οι άλλοι δύο με χτύπησαν και ένας μου πήρε το κινητό και το μπουφάν μου», εξομολογείται η Celine Winkelmuller ενώ η ίδια πιθανολόγησε ότι οι άντρες ήταν από την Τουρκία και κανένας τους δεν μιλούσε γερμανικά.

Μετά την άγρια επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας το θύμα αναίσθητο, όπως αποκάλυψαν τα τοπικά μέσα.



«Το πρόσωπό της ήταν πρησμένο και μελανιασμένο, αλλά ευτυχώς ήταν μόνο μελανιές και όχι κατάγματα», είπε η μητέρα της 15χρονης ενώ αγανακτισμένη με την κατάσταση που επικρατεί δεν κρύβει τον θυμό της.
 
«Όλο το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4.30 μεσημέρι. Δηλαδή στο μέσο της ημέρας. Δηλαδή δεν μπορείς πλέον να πας πουθενά αυτή την ώρα;».




Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί σε άλλο ένα που έλαβε χώρα πριν λίγο καιρό με πρωταγωνιστές και πάλι μουσουλμάνους. Όπως φαίνεται στο τρομακτικό πλάνο, ένα κορίτσι χτυπήθηκε από ένα άλλο κορίτσι, μέλος μουσουλμανικής συμμορίας, στο σαγόνι τόσο άγρια που αυτό έσπασε σε δυο μέρη. Όπως της αποκάλυψαν στο θύμα αυτή η τιμωρία της επειδή έβγαλε την μπούργκα από μία μουσουλμάνα κοπέλα. Το άτυχο κορίτσι παρότι αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο αποκάλυψε ότι ήταν αδύνατο να ξεφύγει καθώς στο σημείο είχαν μαζευτεί πολλές μουσουλμάνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα σε περιοχή της Βόρειας Αυστρίας ένας Τούρκος οδηγός ταξί συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε μία 21χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά η κοπέλα επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ επέλεξε να πάρει ταξί και όπως ισχυρίζεται, ο οδηγός την βίασε. Ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομία ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η κοπέλα συναίνεσε για να γίνει η σεξουαλική πράξη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης