Δείτε φωτογραφία: Ο μακελάρης του Ορλάντο με τη δεύτερη σύζυγο και τον 3χρονο γιο τους

Δείτε φωτογραφία: Ο μακελάρης του Ορλάντο με τη δεύτερη σύζυγο και τον 3χρονο γιο τους

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η νέα του σύζυγος τον εγκατέλειψε και μετακόμισε με το παιδί τους σε άλλο σπίτι -Πρώην συνάδελφός του είπε πως συχνά έλεγε ότι ήθελε να σκοτώσει πολλούς ανθρώπους επειδή ήταν γκέι

Δείτε φωτογραφία: Ο μακελάρης του Ορλάντο με τη δεύτερη σύζυγο και τον 3χρονο γιο τους
Ο μακελάρης του Ορλάντο στα 18 του ήταν ένα φιλήσυχο λυκειόπαιδο που έπαιζε ποδόσφαιρο και δεν είχε ποτέ προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Μετά το σχολείο έπιασε αμέσως δουλειά.

Μάλιστα πρώην συμμαθητής του που είναι ομοφυλόφιλος είπε πως ο Ματίν πριν το 2009 δεν είχε δείξει ποτέ απέχθεια προς τους γκέι. 

Σε πολύ μικρή ηλικία παντρεύτηκε. Η πρώτη που μίλησε για τον χαρακτήρα του ήταν η πρώτη σύζυγός του  Sitora Yusufiy.
Η πανέμορφη κοπέλα σοκαρισμένη μετά το μακελειό αποκάλυψε πως ο Ομάρ την κακοποιούσε βάναυσα και έπαιρνε στεροειδή. Για τον λόγο αυτό τον χώρισε και λέει πως είναι τυχερή που γλίτωσε.

Κλείσιμο


Ο Ματίν που συνέχισε τη ζωή του μετά τον πρώτο του γάμο ξαναπαντρεύτηκε με την Noor Zahi Salman και μαζί απέκτησαν ένα γιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η νέα του σύζυγος τον εγκατέλειψε και μετακόμισε με το παιδί τους σε άλλο σπίτι. Γείτονες που έβλεπαν τον Ομάρ να πηγαίνει στο σπίτι της είπαν πως ήταν πολύ ήσυχος και ουδέποτε προκαλούσε φασαρίες. 

Πρώην συνάδελφος του Ομάρ που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του είπε πως συχνά έλεγε ότι ήθελε να σκοτώσει πολλούς ανθρώπους επειδή ήταν γκέι. Ο πατέρας του που δήλωσε ντροπή για την πράξη του γιου του είπε πως το έκανε γιατί εξοργίστηκε όταν είδε δύο γκέι να φιλιούνται μπροστά στον 3χρόνο γιο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης