Διεθνή ΜΜΕ: «Το Ισλαμικό Κράτος κήρυξε πόλεμο στους ομοφυλόφιλους στη Δύση»

Διεθνή ΜΜΕ: «Το Ισλαμικό Κράτος κήρυξε πόλεμο στους ομοφυλόφιλους στη Δύση»

Η φονική επίθεση στο νυχτερινό κέντρο ομοφυλόφιλων στη Φλόριντα έχει σοκάρει την διεθνή κοινή γνώμη με τις αρχές να ερευνούν τώρα το παρελθόν του μακελάρη

Διεθνή ΜΜΕ: «Το Ισλαμικό Κράτος κήρυξε πόλεμο στους ομοφυλόφιλους στη Δύση»
«Το Ισλαμικό Κράτος κήρυξε πόλεμο στους ομοφυλόφιλους στη Δύση», με αυτόν τον τίτλο κυκλοφορεί σήμερα η βρετανική εφημερίδα «The Daily Telegraph» η οποία, όπως και τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ, επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στο μακελειό με τους 50 νεκρούς, στο Ορλάντο των ΗΠΑ.

Η φονική επίθεση στο νυχτερινό κέντρο ομοφυλόφιλων στη Φλόριντα έχει σοκάρει την διεθνή κοινή γνώμη με τις αρχές να ερευνούν τώρα το παρελθόν του μακελάρη, Ομάρ Ματίν, ψάχνοντας να βρουν αν πράγματι είχε διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

«Μακελειό στο Ορλάντο», γράφει ο «Guardian», σημειώνοντας πως η αιματηρή επίθεση φέρνει στην επιφάνεια τα κενά του αμερικανικού συστήματος, ενώ οι « The Times» κυκλοφορούν έχοντας μια φωτογραφία του Αφγανού δράστη στο πρωτοσέλιδό τους.

«Ορκίστηκε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος και μετά πυροβόλησε και σκότωσε 50 άτομα», αναφέρει η εφημερίδα, σχολιάζοντας τη σοκαριστική επίθεση, ενώ ο «Independent» κυκλοφορεί με μια συγκλονιστική φωτογραφία από τους συγγενείς των θυμάτων στο εξώφυλλο.

«Τους έσφαξαν για τη σεξουαλικότητά τους», είναι ο τίτλος της εφημερίδας για το μακελειό στο Ορλάντο. 
Κλείσιμο

Στο αιματοκύλισμα στο Ορλάντο αναφέρονται και οι «New York Times», οι οποίοι κάνουν λόγο για την χειρότερη επίθεση σε αμερικανικό έδαφος.


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων 













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης