«Με χτυπούσε, είμαι τυχερή που γλίτωσα» λέει η πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο

«Με χτυπούσε, είμαι τυχερή που γλίτωσα» λέει η πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο

«Επέστρεφε σπίτι και άρχιζε να με χτυπά επειδή δεν είχα βάλει πλυντήριο ή για κάτι άλλο ασήμαντο» λέει η Sitora Yusufiy 

«Με χτυπούσε, είμαι τυχερή που γλίτωσα» λέει η πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο
Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για τη ζωή του Omar Mateen
είναι συνεχείς. H πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο ο οποίος σκότωσε 50 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τόσους ανοίγοντας πυρ σε γκέι μπαρ αποκάλυψε ότι ο Mateen την κακοποιούσε και την χτυπούσε. 

Κλείσιμο
Ο Mateen γνώρισε πριν από επτά χρόνια την Sitora Yusufiy μέσω Ιντερνετ. Ο γάμος τους έγινε σχεδόν αμέσως αλλά κράτησε μόνο τρεις ή τέσσερις μήνες.

«Εμειναν μαζί τρεις ή τέσσερις μήνες», είπε ο πατέρας της κοπέλας μουσουλμάνος μετανάστης από το Ουζμπεκιστάν στη Nypost ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά του και συνέχισε: «Μετακόμισε μαζί του αλλά τέσσερις μήνες μετά μας τηλεφώνησε να πάμε να την πάρουμε. Την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Ηταν πολύ βίαιος απέναντί της. Οι αστυνομικοί του είχαν κάνει πολλές φορές συστάσεις».

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009 και μετακόμισαν σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια στο Φορτ Πιρς που ανήκε στην οικογένεια του συζύγου της. Στις 27 Ιουλίου του 2011 βγήκε το διαζύγιό της.

O πατέρας της Yusufiy είπε επίσης ότι ποτέ του δεν συμπάθησε τον Mateen και ότι από την αρχή ήταν αντίθετος με τη σχέση αυτή γιατί είχαν γνωριστεί online.

Ο ίδιος λέει ότι αισθάνεται ευτυχής που η κόρη του γλίτωσε από αυτόν και τώρα είναι αρραβωνιασμένη με άλλον και περνάει πολύ καλά. 



Η κοπέλα από την άλλη σε δηλώσεις της στην  Washington Post  είπε: «Δεν ήταν σταθερός άνθρωπος, με χτυπούσε, τον φοβόμουν και κάθε βράδυ σκεφτόμουν πως δεν ήταν ασφαλές για μένα να κοιμάμαι μαζί του. Με χτυπούσε. Επέστρεφε σπίτι και άρχισε να με χτυπά επειδή δεν είχα βάλει πλυντήριο ή για κάτι άλλο ασήμαντο.

Η πρώην γυναίκα του είπε ακόμα πως η οικογένεια του Mateen ήταν από το Αφγανιστάν αλλά εκείνος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά του στη Φλόριντα. Ο Mateen έβγαζε σέλφι τις οποίες ανέβαζε στο MySpace. «Τον αναγνώρισα από τις φωτογραφίες που φορούσε Τ-shirts με το λογότυπο της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης», είπε η κοπέλα.




«Εμοιαζε κανονικός άνθρωπος. Δεν ήταν πολύ θρησκευόμενο άτομο και πήγαινε συχνά στο γυμναστήριο». Η κοπέλα είπε επίσης ότι τους λίγους μήνες που έμεινε μαζί του δεν της έδειξε κανένα σημάδι ότι επηρεαζόταν από το Ισλάμ. Είπε επίσης ότι είχε ένα πιστόλι μικρού διαμετρήματος και ότι εργαζόταν ως φύλακας σε μια κοντινή εγκατάσταση για ανήλικους παραβάτες ενώ συμπλήρωσε ότι ήταν ένα πολύ κλειστό άτομο.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή της στην Washington Post είπε: «Από τότε δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του, αν και εκείνος προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή μαζί μου. Κυριολεκτικά με έσωσαν οι γονείς μους. Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω τα όσα πέρασα μαζί του. Είμαι σίγουρα πολύ τυχερή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης