Βίντεο: «Δεν πρέπει να με ακουμπάς» φώναζαν οι γυναίκες στους μετανάστες στην Κολωνία

Βίντεο: «Δεν πρέπει να με ακουμπάς» φώναζαν οι γυναίκες στους μετανάστες στην Κολωνία

Συγκλονιστικό βίντεο είδε από όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη γερμανική πόλη

Βίντεο: «Δεν πρέπει να με ακουμπάς» φώναζαν οι γυναίκες στους μετανάστες στην Κολωνία
Ένα νέο συκγκλονιστικό βίντεο από όσα συνέβησαν το βράδυ της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία οπότε και καταγράφηκαν μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις μεταναστών κατά γυναικών έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα The Local.

Στο βίντεο ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «δεν πρέπει να με ακουμπάτε, δεν πρέπει να με ακουμπάτε» ενώ αστυνομικοί προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στο χάος που επικρατεί στους δρόμους.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί εμφανίζονται να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ομάδα νέων ανδρών την ώρα που βεγγαλικά σκάνε δίπλα τους.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ακούγεται ένας ένστολος να λέει «δεν μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό» σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Οι επιθέσεις στην Κολωνία είχαν λάβει μεγάλη δημοσιότητα παρά την αρχική προσπάθεια των τοπικών αρχών να υποβαθμίσουν το γεγονός. Τελικά όμως υποβλήθηκαν εκατοντάδες εγκλήσεις για σεξουαλικές επιθέσεις.

Όπως δήλωσαν στην αστυνομία ορισμένα από τα θύματα, άνδρες «με εμφάνιση από χώρες της βόρειας Αφρικής» προσπάθησαν να βάλουν τα χέρια τους στα παντελόνια τους, τις άγγιζαν χωρίς τη θέλησή τους ενώ μια γυναίκα κατέθεσε ότι «ένιωσα χέρια πάνω στα στήθη και τα οπίσθιά μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης