«Είμαι ασφαλής» έγραψε μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μπήκε στο Μετρό και από τότε αγνοείται

«Είμαι ασφαλής» έγραψε μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μπήκε στο Μετρό και από τότε αγνοείται

Το sms που έστειλε σε θεία του είναι το τελευταίο μήνυμα που έλαβαν οι δικοί του από τον Βρετανό Ντέιβιντ Ντίξον - Πιστεύεται ότι βρισκόταν στο βαγόνι του μετρό την ώρα της δεύτερης τρομοκρατικής επίθεσης στη βελγική πρωτεύουσα

«Είμαι ασφαλής» έγραψε μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μπήκε στο Μετρό και από τότε αγνοείται
«Είμαι ασφαλής», ήταν το γραπτό μήνυμα που έστειλε ένας Βρετανός, ο οποίος ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες, στη ηλικιωμένη θεία του στην πατρίδα, προκειμένου να την καθησυχάσει μετά τη πρώτη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε στη Βελγική πρωτεύουσα την περασμένη Τρίτη. 

Ωστόσο, αυτό το μήνυμα έμελλε να είναι και τα τελευταία νέα που θα λάμβαναν από εκείνον οι δικοί του, αφού στη συνέχεια χάθηκαν τελείως τα ίχνη του και, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής.

Κλείσιμο
Ο 50χρονος προγραμματιστής υπολογιστών, Ντέιβιντ Ντίξον, πιστεύεται ότι βρισκόταν στο βαγόνι του μετρό την ώρα της δεύτερης τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες
. Αυτή η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί και η τύχη του παραμένει άγνωστη, παρόλο που πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός (εάν ήταν όντως στο μετρό όταν έγινε η επίθεση) μειώνονται με κάθε ώρα που περνά.

Όπως επισημαίνει δημοσίευμα της Mirror, μέχρι στιγμής από την τρομοκρατική επίθεση της Τρίτης που συγκλόνισε τον πλανήτη έχουν επιβεβαιωθεί δύο θύματα από τη Βρετανία. Ωστόσο σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο 50χρονος ο οποίος θεωρείται ακόμα αγνοούμενος.

Ο Ντέιβιντ Νίξον, πατέρας ενός 6χρονου αγοριού, πήγαινε καθημερινά στη δουλειά του με το μετρό. Την Τρίτη το πρωί, όμως, δεν έφτασε ποτέ στον τόπο εργασίας του. 

Ο 50χρονος είχε μετακομίσει στις Βρυξέλλες με τη σύντροφό του, Σάρλοτ Σάτκλιφ πριν από 15 χρόνια. Το ζευγάρι είχε χτίσει μια καινούργια ζωή στην βελγική πρωτεύουσα και σκόπευε να μείνει εκεί για πάντα, αφού ήταν το μέρος όπου είχε μεγαλώσει το 6χρονο αγοράκι τους.

Όπως αναφέρει η 42χρονη Σάτκλιφ, παρά τις απεγνωσμένες της προσπάθειες δεν κατάφερε να εντοπίσει τον σύντροφό της σε κανένα από τα νοσοκομεία όπου έχουν μεταφερθεί οι εκατοντάδες τραυματίες της επίθεσης, αρκετοί των οποίων δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης