Παρίσι: Δάσκαλος δέχθηκε επίθεση από άντρα που ισχυρίστηκε ότι είναι τζιχαντιστής

Παρίσι: Δάσκαλος δέχθηκε επίθεση από άντρα που ισχυρίστηκε ότι είναι τζιχαντιστής

Ο άγνωστος φορούσε κουκούλα και τον χτύπησε στο λαιμό με ψαλίδι ή χαρτοκόπτη - Πριν από ένα μήνα άλλος ένας εκπαιδευτικός στη Γαλλία είχε δεχθεί επίθεση από τρεις άντρες οι οποίοι εκτιμάται ότι ήταν υποστηρικτές της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης

Παρίσι: Δάσκαλος δέχθηκε επίθεση από άντρα που ισχυρίστηκε ότι είναι τζιχαντιστής
Επίθεση από έναν άντρα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος δέχθηκε σήμερα το πρωί ένας δάσκαλος, σε προάστιο του Παρισιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας μαχαιρώθηκε αρκετές φορές στο λαιμό έξω από το σχολειό στο οποίο εργάζεται ως νηπιαγωγός, λίγη ώρα προτού αρχίσουν τα μαθήματα, με αντικείμενο που ήταν είτε ψαλίδι, είτε χαρτοκόπτης. 

Όπως μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ, ο ύποπτος, αναφέρθηκε στο «Νταές», δηλαδή το Ισλαμικό Κράτος, την ώρα που μαχαίρωνε τον δάσκαλο έξω από το σχολείο στο Σεν Ντενί, στο προάστιο όπου είχαν το κρησφύγετό τους οι βομβιστές που αιματοκύλησαν το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο δράστης φορούσε κουκούλα, γάντια και ένα λευκό παλτό, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα περίπου μήνα άλλος ένας εκπαιδευτικός, ο οποίος εργαζόταν σε εβραϊκό σχολείο στη Μασσαλία, είχε δεχθεί επίθεση από τρεις άντρες οι οποίοι εκτιμάται ότι ήταν υποστηρικτές της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης.
Κλείσιμο

Οι δράστες μαχαίρωσαν τον εκπαιδευτικό που διδάσκει Ιστορία, και τον τραυμάτισαν στο χέρι και στο πόδι του, ενώ φώναξαν συνθήματα κατά των Εβραίων και εξαφανίστηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης