Ρωσία: Ξεκίνησαν ήδη οι ακυρώσεις ταξιδιών στην Τουρκία

Ρωσία: Ξεκίνησαν ήδη οι ακυρώσεις ταξιδιών στην Τουρκία

Μεγάλο τουριστικό γραφείο ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να πουλάει τουριστικά πακέτα με προορισμό τουρκικές πόλεις - Επικαλείται λόγους ασφαλείας

Ρωσία: Ξεκίνησαν ήδη οι ακυρώσεις ταξιδιών στην Τουρκία
Άμεσες είναι οι επιπτώσεις στην Τουρκία έπειτα από την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό F-16 στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας.

Μετά την ακύρωση της επίσκεψης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα από σύσταση οι Ρώσοι τουρίστες να μην ταξιδεύουν στην Τουρκία, με ανακοίνωσή του μεγάλο τουριστικό γραφείο σταματάει να πουλάει τουριστικά πακέτα με προορισμό τουρκικές πόλεις.

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, λοιπόν, το «Natali Tours» ανακοίνωσε πως θα αναστείλει τα τουριστικά πακέτα προς την Τουρκία επικαλούμενο λόγους ασφαλείας.

Σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει πως την ίδια οδηγία θα ακολουθήσουν όλα τα γραφεία της εταιρίες στη Ρωσία εξαιτίας της «ασταθούς πολιτικής κατάστασης».

Παράλληλα, υπενθύμισε την απόφαση του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, να διακόψει τις πτήσεις προς την Αίγυπτο έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στην Χερσόνησο του Σινά.
Κλείσιμο

Επισημαίνεται, πως περίπου 4,5 εκατ. Ρώσοι επισκέφθηκαν την Τουρκία το περασμένο έτος, ενώ αυτή τη στιγμή υπολογίζεται πως σε τουρκικό έδαφος βρίσκονται περίπου 10.000 Ρώσοι ταξιδιώτες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης