Bίντεο: Δείτε την... κότα που τουιτάρει (και έχει και περισσότερους followers από εσάς)

Bίντεο: Δείτε την... κότα που τουιτάρει (και έχει και περισσότερους followers από εσάς)

Πρόκειται για μια διαφημιστική καμπάνια μιας αλυσσίδας φαστ φουντ στην Αυστραλία, με την Βetty να παίζει να γράφει... ορνιθοσκαλίσματα στο twitter και να έχει συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους στα social media παγκοσμίως 

Bίντεο: Δείτε την... κότα που τουιτάρει (και έχει και περισσότερους followers από εσάς)
Στον απίστευτο κόσμο των social media και του αχαλίνωτου μάρκετινγκ που έχουμε προσγειωθεί, ακόμα και μία κότα έχει το δικαίωμα να εκφράσει στην δική της άποψη και να συμμετέχει στα διαδικτυακά κοινά.



Μια αληθινή κότα στην περίπτωσή μας, όπως η πασίγνωστη πλέον Μπέτι, η οποία πληκτρολογεί ακατάπαυστα στο twitter τα δικά της μηνύματα, αποτελώντας το κεντρικό πρόσωπο (ή μάλλον πτηνό...) της διαφημιστικής καμπάνιας μιας αλυσίδας φαστ φουντ με κοτόπουλα στην Αυστραλία.

Κλείσιμο


Η Μπέτι είναι κλεισμένη μέσα σε έναν ειδικό χώρο, με ένα κομπιούτερ και ένα πληκτρολόγιο, και στόχος της όλης αυτής «ιδέας» είναι να δούμε πότε η κοτούλα θα κάνει το θαύμα να γράψει μία κανονική λέξη στο twitter.

Oι μέχρι τώρα προσπάθειες της έχουν αποβεί μάλλον άκαρπες, με την πιο κοντινή λέξη σε κάτι ανθρώπινο να είναι η λέξη «Βum». Όλα τα  υπόλοιπα μηνύματα που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι απλά... ορνιθοσκαλίσματα, που δεν βγάζουν νόημα.



Πάντως όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, ακόμα και έναν πίθηκο αν αφήσεις με μία γραφομηχανή, για αιώνες, κάποτε κάποια στιγμή θα γράψει έστω και μία φράση που να πλησιάζει εκείνη ενός Σέξπιρ.

Για την Μπέτι πάντως τα πράγματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, καθώς όχι μόνο δεν έχει άπειρο χρόνο στη ζωή της, αλλά και όταν σβήσουν τα «φώτα» της διαφημιστικής καμπάνιας, είτε έχει καταφέρει είτε όχι να γράψει μια σωστή λέξη, θα καταλήξει ανάμεσα σε δύο ψωμάκια σε ένα χορταστικό τσίκεν-μπέργκερ. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης