Νέα Υόρκη: Γυμνή μητέρα πέταξε το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι της από το παράθυρο

Νέα Υόρκη: Γυμνή μητέρα πέταξε το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι της από το παράθυρο

Είναι το τρίτο ανάλογο περιστατικό σε διάστημα τριών μηνών, γεγονός που προβληματίζει έντονα τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ, οι οποίες αναζητούν και σε άλλα αίτια τη σύμπτωση των τριών γεγονότων

Νέα Υόρκη: Γυμνή μητέρα πέταξε το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι της από το παράθυρο
Αντιμέτωπες με ένα άκρως ανησυχητικό φαινόμενο βρίσκονται οι αρχές της Νέας Υόρκης, καθώς μία ακόμη μητέρα σκότωσε το μόλις έξι μηνών βρέφος της, το οποίο πέταξε στο κενό από το παράθυρο του διαμερίσματός της, στο Μπρονξ.

Πρόκειται για το τρίτο καταγεγραμμένο ανάλογο περιστατικό το τελευταίο τρίμηνο, γεγονός που έχει προβληματίσει έντονα τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ, οι οποίες αναζητούν και σε άλλες αιτίες τη σύμπτωση των τριών γεγονότων.

Κλείσιμο




Την Πέμπτη (15/10), στις 2μμ τοπική ώρα, η αστυνομία κλήθηκε στη λεωφόρο Τάιμπαουτ, του Μπρονξ, όπου βρέθηκε στο πεζοδρόμιο το άψυχο κορμάκι του μόλις έξι μηνών κοριτσιού. Το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο St. Barnabas, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η 27χρονη μητέρα του, η οποία εντοπίστηκε από την αστυνομία γυμνή και σε κατάσταση σοκ, τέθηκε υπό κράτηση, αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος της, όπως δήλωσε ο Μπράιαν Σέσα, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Νέας Υόρκης.



Τον περασμένο μήνα, ένα νεογέννητο κορίτσι δολοφονήθηκε από τη μητέρα του, όταν η τελευταία το πέταξε από τον έβδομο όροφο κτιρίου διαμερισμάτων του Μπρονξ, όπου διέμενε. Η «μητέρα» συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ένα μήνα πριν, ένα αγοράκι μόλις ενός μηνός, πετάχτηκε επίσης από το παράθυρο τετάρτου ορόφου κτιρίου στο Κουίνς από τη μητέρα του, η οποία και συνελήφθη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης