Η απολογία της 54χρονης Αμερικανίδας που «αναγκάστηκε» να μηνύσει τον ανιψιό της

Η απολογία της 54χρονης Αμερικανίδας που «αναγκάστηκε» να μηνύσει τον ανιψιό της

Η Κόνελ υποστηρίζει ότι δεν διεκδίκησε να πάρει χρήματα από τον ανιψιό της, αλλά από τον ασφαλιστικό κλάδο

Η απολογία της 54χρονης Αμερικανίδας που «αναγκάστηκε» να μηνύσει τον ανιψιό της
Η είδηση ότι μια 54χρονη γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μήνυσε τον ανήλικο ανιψιό της επειδή άθελά του της έσπασε τον καρπό με μια αγκαλιά, έκανε χθες τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια για την «άκαρδη» θεία.

Ωστόσο, έπειτα από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η 54χρονη Νεοϋορκέζα αποφάσισε να
μιλήσει και να πει τη δική της αλήθεια για τους λόγους που την οδήγησαν να στραφεί δικαστικά εναντίον του παιδιού.

Η Τζένιφερ Κόνελ, αποκάλυψε μέσω των δικηγόρων της, ότι «αναγκάστηκε» να μηνύσει τον 8χρονο και ζητούσε 127.000 δολάρια, διότι δεν είχε χρήματα για να καλύψει τα ιατρικά της έξοδα.
Κλείσιμο

Όμως, η Κόνελ υποστηρίζει ότι δεν διεκδίκησε ποτέ να πάρει χρήματα από τον ανιψιό της, ο οποίος σήμερα είναι 12 χρονών, αλλά από τον ασφαλιστικό κλάδο.

Αφού έχασε την υπόθεση στα δικαστήρια, η 54χρονη λέει ότι υποχρεώθηκε να κάνει μήνυση γιατί δεν είχε χρήματα για να καλύψει τα ιατρικά της έξοδα.

«Πριν από τη δίκη, η ασφαλιστική εταιρεία της προσέφερε μόλις ένα δολάριο. Δυστυχώς, εξαιτίας της νομοθεσίας του Κονέκτικατ, η ασφαλιστική εταιρεία του ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου έσπασε τον καρπό της, δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο εναγόμενος», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι της

Όλα ξεκίνησαν στις 18 Μαρτίου του 2011, όταν το παιδί ήταν μόλις 8 ετών και η θεία του τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στο Ουέστπορτ του Κονέκτικατ, για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Όμως, το αγόρι, ενθουσιασμένο που είδε την αδερφή της μητέρας του, όρμησε με δύναμη στην αγκαλιά της και την έριξε κατά λάθος κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό της.

Η αγωγή κατά του παιδιού κατατέθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 σε δικαστήριο της πολιτείας και σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες, η 54χρονη Τζένιφερ Κόνελ ζητούσε με την αγωγή της αποζημίωση 127.000 δολαρίων, με το επιχείρημα ότι ο τραυματισμός της οφείλεται «στην αμέλεια και την απερισκεψία» του ανιψιού της, ο οποίος έτρεξε προς το μέρος της για να την υποδεχθεί στη γιορτή για τα γενέθλιά του.

Η 54χρονη θεία γνωστοποιούσε επίσης στην αγωγή της ότι εξακολουθεί να υποφέρει εξαιτίας της πτώσης της, ότι φέρει πλέον μια ουλή στο χέρι της και ότι έκτοτε «έχει περιοριστεί η ικανότητά της να απολαμβάνει τις δραστηριότητες της ζωής». Έπειτα από σύντομη δικαστική διαδικασία, που διήρκεσε λιγότερο από δύο ημέρες, το σώμα των ενόρκων αποφάσισε σήμερα, αφού συσκέφθηκε για λιγότερο από μια ώρα, την απόρριψη της αγωγής κατά του 12χρονου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης