Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στα διεθνή η ΜΜΕ η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντιμίρ Πούτιν να επιβιβαστούν στο ίδιο αυτοκίνητο προκειμένου να μεταφερθούν στον χώρο των συζητήσεων στην Αλάσκα.
Αναλυτές σημειώνουν ότι είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τους ηγέτες δύο υπερδυνάμεων — και στην περίπτωση αυτή αντιπάλων — να ταξιδεύουν στην ίδια λιμουζίνα. Δεν φαινόταν να υπάρχουν διερμηνείς, και ο Πούτιν μιλάει αρκετά καλά αγγλικά για να κάνει μια συζήτηση.
Δεδομένου ότι οι δύο πρόεδροι έμειναν μαζί για περίπου 10 λεπτά στη λιμουζίνα, αυτό μπορεί να προσθέσει στο μυστήριο του τι συζητούν οι δύο ηγέτες ιδιαιτέρως σε αυτή την επίσκεψη, όπως και η συζήτηση που είχαν στο Αμβούργο το 2017, στην αρχή της πρώτης θητείας του Τραμπ.
Τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης τόνισαν ότι η κίνηση του Ρώσου προέδρου να αφήσει τη λιμουζίνα του Aurus για να μπει μαζί με τον Αμερικανό ομόλογό του στο «Beast», το θωρακισμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ έγινε μετά από πρόσκληση του Τραμπ.
Το Russia 24 σημείωσε ότι αυτό σηματοδοτούσε την έναρξη των συζητήσεων μεταξύ των ηγετών.
Παρουσιαστής του Russia 24 χαρακτήρισε την πρώτη ανταλλαγή μεταξύ των ηγετών ως «εξαιρετικά φιλική προς τον Πούτιν» εκ μέρους του Τραμπ.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.