Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο Ισραηλινούς

Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο Ισραηλινούς

Ο δράστης τους επιτέθηκε στην είσοδο εμπορικού κέντρου - Ο δράστης συνελήφθη

Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο Ισραηλινούς
Λίγες ώρες μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Ισραήλ με επιθέσεις Παλαιστινίων κατά Ισραηλινών, ένα ακόμα περιστατικό προστίθεται στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα ένας 30χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 25χρονο και έναν ακόμα πολίτη στην περιοχή Πετάχ Τίκβα στην είσοδο ενός εμπορικού κέντρου.

Κλείσιμο
Τον 30χρονο δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές κατάγεται από την Χεβρώνα στη Δυτική Όχθη, σταμάτησε πλήθος πολιτών που κάλεσαν τις αστυνομικές δυνάμεις.



Ο ένας από τους δύο τραυματίες φέρει ελαφρά τραύματα στον κορμό του, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Όταν φτάσαμε στο σημείο ο 25χρονος βρισκόταν στο έδαφος, είχε τις αισθήσεις του αλλά έφερε τραύματα από μαχαίρι. Του προσφέραμε τις πρώτες βοήθειες και τον μεταφέραμε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου», δήλωσε μέλος των σωστικών συνεργείων που έφτασαν στην περιοχή μετά το περιστατικό.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αναφορές σε ισραηλινές ιστοσελίδες ένας ακόμα Ισραηλινός τραυματίστηκε όταν δέχθηκε πέτρες από αγνώστους στη Δυτική Όχθη.



Έπειτα από τα συχνά επεισόδια βίας, ο δήμος της Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε πως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο ως ένδειξη διαμαρτυρίας απαιτώντας από την κυβέρνηση να ενισχύσει την ασφάλεια στα σχολικά κτίρια μέχρι την ολοκλήρωση των μαθημάτων.
Ο δήμαρχος της Ιερουσαλήμ, Νιρ Μπαρκάτ, δήλωσε πως όσο η κυβέρνηση αποποιείται των ευθυνών της για την ασφάλεια στα σχολεία, «εμείς δε θα εγκαταλείψουμε τα παιδιά».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης