Νέο αιματηρό επεισόδιο: Άραβας μαχαίρωσε Ισραηλινό στρατιώτη

Νέο αιματηρό επεισόδιο: Άραβας μαχαίρωσε Ισραηλινό στρατιώτη

Ο δράστης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών - Ακυρώνει το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Γερμανία ο Νετανιάχου

Νέο αιματηρό επεισόδιο: Άραβας μαχαίρωσε Ισραηλινό στρατιώτη
Ένα ακόμα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Ισραήλ με έναν Άραβα πολίτη να έχει επιτεθεί με μαχαίρι σε Ισραηλινό στρατιώτη στην περιοχή Κίριατ Γκατ.

Όπως αναφέρουν οι Times του Ισραήλ δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά την επίθεση του νεαρού άνδρα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο δράστης επιτέθηκε στον στρατιώτη των Δυνάμεων Ασφαλείας του Ισραήλ σε στάση λεωφορείου και στη συνέχεια του άρπαξε το όπλο.

Αμέσως μετά έτρεξε και κρύφτηκε σε κτίριο, ωστόσο οι άνδρες της αστυνομίας τον εντόπισαν και τον σκότωσαν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Ο στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά στον κορμό του, ενώ ένας ακόμα άνθρωπος έφερε ελαφρά τραύματα.



Νωρίτερα, μία Παλαιστίνια μαχαίρωσε έναν Ισραηλινό στην Παλαιά Πόλη, ο οποίος την πυροβόλησε τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Την ίδια ώρα, ένας Παλαιστίνιος τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η ένταση ανάμεσα σε Παλαιστινίους και Ισραηλινούς έχει προκαλέσει φόβους για μία νέα ιντιφάντα με τη βία να κλιμακώνεται τις τελευταίες ημέρες.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, αποφάσισε να ακυρώσει το προγραμματισμένο του ταξίδι στη Γερμανία εξαιτίας της τεταμένης κατάστασης.

Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσεις τους πολίτες, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, δήλωσε πως δεν επιθυμεί μία «στρατιωτική κλιμάκωση» με το Ισραήλ.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η Haaretz οι ισραηλινές αρχές εντόπισαν 15 εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οροφή κατοικίας στην περιοχή Α-Τουρ της Ιερουσαλήμ.

Όλα αυτά, ενώ τέσσερις είναι οι Ισραηλινοί που έχουν χάσει τη ζωή τους από την περασμένη εβδομάδα σε επιθέσεις Παλαιστινίων, ενώ τρεις είναι οι Παλαιστίνιοι που σκοτώθηκαν από πυρά αστυνομικών, εκ των οποίων ο νεαρότερος ήταν μόλις 13 ετών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης