Αγγλία: Αυτό είναι το πιο παράξενο τηλεφώνημα που δέχτηκε ποτέ η βρετανική αστυνομία

Αγγλία: Αυτό είναι το πιο παράξενο τηλεφώνημα που δέχτηκε ποτέ η βρετανική αστυνομία

Ένας Άγγλος ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας γιατί ενώ είχε συμφωνήσει για αγοραίο έρωτα 30 λεπτών οι υπηρεσίες τις οποίες «απόλαυσε» κράτησαν μόλις... 10 λεπτά

Ένα από τα πιο παράξενα τηλεφωνήματα δέχτηκε η αστυνομία του Μάντσεστερ, όταν το βράδυ της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου η Άμεση Δράση της πόλης κλήθηκε να επέμβει σε ένα πρωτάκουστο περιστατικό.

Στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν ένας άνδρας ο οποίος ωρυόταν ότι χρειαζόταν την άμεση αστυνομική υποστήριξη, καθώς είχε πέσει θύμα απάτης από πόρνη. Με την οποία όπως είπε στους αστυνομικούς είχε συμφωνήσει για παροχή υπηρεσιών της τάξης των 30 λεπτών, ενώ εκείνη τον... ξεπέταξε στα μόλις 10 λεπτά.

Το γεγονός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους αστυνομικούς, οι οποίοι το έκαναν viral μέσω των social media της χώρας. Δείχνοντας για άλλη μια φορά το... ανάλγητο πρόσωπο της εξουσίας, η οποία δεν μπορεί να αντιληφθεί τα μείζονα προβλήματα της κοινωνίας, ιδίως αυτά που έχουν να κάνουν με την αρχαιότερη εμπορική συναλλαγή μεταξύ των ανθρώπων. 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι αυτος περιμενε αξιοπιστια απο μια ταναπου ?!?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

p_edam

Δύο διάσημα ολλανδικά τυριά, το γκούντα και το ένταμ είναι μεταξύ των αγροτικών ευρωπαϊκών προϊόντων που απειλούνται με τους αμερικανικούς δασμούς που ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Τραμπ στις 8 Απριλίου