Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση: Δεν φοράω περουκίνι!

Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση: Δεν φοράω περουκίνι!

Ο εκκεντρικός υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς κάλεσε μία γυναίκα να ελέγξει τα μαλλιά του - «Ναι, πιστεύω ότι είναι αληθινά», δήλωσε η νεαρή

Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση: Δεν φοράω περουκίνι!
Το σόου συνεχίζεται για τον επικρατέστερο υποψήφιο για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν ήταν αρκετό το ρατσιστικό παραλήρημα και τα σεξιστικά σχόλιά του, αλλά ο εκκεντρικός 69χρονος από την Νότιο Καρολίνα όπου πραγματοποίησε μία ακόμα προεκλογική φιέστα απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο καλός stand up comedian είναι.

Στον κατάμεστο χώρο όπου πραγματοποίησε την ομιλία του, κάλεσε μία γυναίκα να ελέγξει τα μαλλιά του για να επιβεβαιώσει ότι είναι αληθινά.

Η ξανθιά κόμη του έχει αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα θέματα για τους κωμικούς, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι ο Τραμπ φοράει περουκίνι.

Σε μία προσπάθεια, λοιπόν, να αποδείξει ότι είναι γνήσιος μέχρι τα… μαλλιά κάλεσε μία νεαρή να τα αγγίξει και να αποφανθεί.
Κλείσιμο

«Ναι, πιστεύω ότι είναι αληθινά», δήλωσε η γυναίκα αφού ολοκλήρωσε την… επιθεώρηση.
«Χρησιμοποιώ λακ, ναι αυτό το κάνω», είπε ο Τραμπ τονίζοντας: «Δεν φοράω περουκίνι! Είναι τα μαλλιά μου».




Αφού ολοκλήρωσε με τις… τρίχες συνέχισε την ομιλία του υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τους πολιτικούς που «μιλάνε και δεν κάνουν τίποτα».

«Η Χίλαρι, η οποία έχει πολλά προβλήματα, και ο Τζεμπ, τον οποίο δεν αποκαλώ Μπους μια και έχει πολλά προβλήματα με το επίθετό του, λένε ότι το ύφος μου δεν είναι καλό. Δεν υπάρχει ενέργεια από την άλλη πλευρά. Πρέπει να υπάρχει ένταση», δήλωσε ο Τραμπ για τους αντιπάλους του. Με βεβαιότητα, μάλιστα, τόνισε: «Ξέρω ότι θα κερδίσω».

Όσο για την κρίση μετά τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για την Ασία και το Μεξικό προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις εξηγώντας: «Αγαπώ τους ανθρώπους της Κίνας και του Μεξικό. Αγαπώ τους ανθρώπους. Το πρόβλημα είναι οι ηγέτες των χωρών».

Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα επανήλθε στο θέμα της υποτίμησης του γουάν που επηρεάζει τις ΗΠΑ. «Σέβομαι την Κίνα. Εύχομαι μόνο οι ηγέτες μας να ήταν έξυπνοι», πρόσθεσε.

Όλα αυτά, παρότι είναι τουλάχιστον κωμικά οδηγούν τον Τραμπ στην κορυφή με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Κουίνιπιακ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα να δείχνει ότι ο 69χρονος έχει διευρύνει κι άλλο το προβάδισμά του απέναντι στους 16 αντιπάλους του για το χρίσμα.

Μάλιστα, συγκεντρώνει ποσοστό 28% σε εθνικό επίπεδο, από 20% που είχε στα τέλη Ιουλίου. Τον ακολουθεί, σε μεγάλη απόσταση, ο συνταξιούχος νευροχειρουργός Μπεν Κάρσον με 12% ενώ στην τρίτη θέση, με 7%, βρίσκονται τρεις υποψήφιοι: ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντας Τζεμπ Μπους, ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ και ο επίσης γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο.

Την ίδια ώρα, η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς, Χίλαρι Κλίντον, μοιάζει να χάνει έδαφος αγγίζοντας το 45% από το 55% που συγκέντρωνε πριν ένα μήνα.

Παράλληλα, ο νυν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, φαίνεται ότι θα είχε καλύτερη τύχη από την Κλίντον εάν βρισκόταν αντιμέτωπος με τον Τραμπ στις εκλογές. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση φαίνεται ότι σε μια αναμέτρηση με αντίπαλο τον Τραμπ θα κέρδιζε κατά κράτος: προηγείται του μεγιστάνα του κατασκευαστικού τομέα κατά 8 μονάδες, του Μπους κατά 6 μονάδες και του Ρούμπιο κατά 3 μονάδες. Η Χίλαρι Κλίντον θα τους κέρδιζε επίσης όλους, αλλά με μικρότερη διαφορά: 4 μονάδες από τον Τραμπ, 2 από τον Μπους και 1 από τον Ρούμπιο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης