Απίστευτο: Ο Τραμπ απαιτεί από την Κέλι να του ζητήσει «συγγνώμη»

Απίστευτο: Ο Τραμπ απαιτεί από την Κέλι να του ζητήσει «συγγνώμη»

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών επιμένει να σχολιάζει την συντονίστρια του ντιμπέιτ - Παραμένει πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων

Απίστευτο: Ο Τραμπ απαιτεί από την Κέλι να του ζητήσει «συγγνώμη»
Λίγες ημέρες από το «εκρηκτικό» ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, στο οποίο αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές ήταν ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ και η συντονίστρια Μέγκαν Κέλι, το… σόου συνεχίζεται.

Η δυναμική δημοσιογράφος του δικτύου Fox News «πυροβόλησε» τον Τραμπ με ερωτήσεις σχετικά με τα σεξιστικά σχόλιά του και την απόφασή του να μεταπηδήσει από το κόμμα των Δημοκρατικών σε εκείνο των Ρεπουμπλικανών, με τον γραφικό υποψήφιο να απαντά με το χαρακτηριστικό ύφος του.

Η Κέλι τον ρώτησε, λοιπόν: «Στον λογαριασμό σας στο Twitter έχετε διάφορα υποτιμητικά σχόλια για την εμφάνιση των γυναικών. Κάποτε είπατε σε συμμετέχουσα του ριάλιτι Celebrity Apprentice ότι θα ήταν ωραίο να την δείτε στα γόνατα. Μοιάζει αυτό με την ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου που θα έπρεπε να εκλεγεί πρόεδρος; Πώς απαντάτε στην κατηγορία της Χίλαρι Κλίντον ότι είστε μέρος του πολέμου κατά των γυναικών;».

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Τραμπ απάντησε πως το πρόβλημα στη χώρα είναι ότι προσπαθούν όλοι να είναι πολιτικά ορθοί και δίχως να διστάσει στιγμή επιτέθηκε στην Κέλι λέγοντας: «Αυτό που λέω, είναι αυτό που λέω και ειλικρινά Μέγκαν αν δεν σου αρέσει, λυπάμαι. Ήμουν πολύ καλός μαζί σου, παρότι θα μπορούσα να μην είμαι βάσει του τρόπου που μου συμπεριφέρθηκες, αλλά δε θα το έκανα».

Μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής αναμέτρησης ο Τραμπ συνέχισε τον… πόλεμο μέσω Twitter, αλλά και αιχμηρών σχολίων του για την Κέλι σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Κλείσιμο

Σε μία από τις παρεμβάσεις του δε, άφησε υπαινιγμούς ότι η συντονίστρια ήταν επιθετική επειδή είχε… περίοδο.

«Αίμα έβγαινε από τα μάτια της, αίμα έβγαινε από παντού», είπε και παρά τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά απαίτησε από την δημοσιογράφο να απολογηθεί για την κακή συμπεριφορά της!

Μιλώντας στην εκπομπή «Morning Joe» ο Τραμπ είπε: «Μου έθεσε ανάρμοστες ερωτήσεις, θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από εμένα. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήρθαν σε εμένα στο διάλειμμα και μου είπαν ότι ήταν άδικο αυτό που μου έκαναν κι όλοι ένιωσαν έτσι».

Όσο για το χυδαίο σχόλιο σχετικά με το «αίμα» προσπάθησε να απολογηθεί λέγοντας πως δεν αναφερόταν στην έμμηνο ρύση, αλλά στο αίμα που βγαίνει από «τα αυτιά ή τη μύτη».
Παρά την σεξιστική διάθεσή του και έχοντας ως σημαία του το μεταναστευτικό, ο Τραμπ παραμένει πρώτος στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσκόπηση της SurveyMonkey για λογαριασμό του NBC News ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας συγκεντρώνει 23% από τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψηφίους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης