Μέγκαν Κέλι: Η εντυπωσιακή ξανθιά του Fox News ήταν η πραγματική νικήτρια του ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών

Μέγκαν Κέλι: Η εντυπωσιακή ξανθιά του Fox News ήταν η πραγματική νικήτρια του ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών

Ποιος Ντόναλντ Τραμπ; Η συντονίστρια της τηλεμαχίας κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σκληρές ερωτήσεις της - Τι είπε ο δισεκατομμυριούχος για τις «γυναίκες-γουρούνια και ζώα»

Μέγκαν Κέλι: Η εντυπωσιακή ξανθιά του Fox News ήταν η πραγματική νικήτρια του ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών
Μπορεί οι περισσότεροι τηλεθεατές να περίμεναν να δουν πώς θα συμπεριφερόταν ο Ντόναλντ Τραμπ στο ντιμπέιτ με τους δέκα υποψηφίους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στην μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ, όμως, τελικά κάποιος άλλος έκλεψε την παράσταση.

Σύμφωνα με τους περισσότερους, λοιπόν, δεν ξεχώρισε ούτε ο γραφικός Τραμπ, ούτε ο Τζεμπ Μπους που μάλλον αδιάφορος αποδείχθηκε στη χθεσινή τιτανομαχία, αλλά ούτε ο σκληροπυρηνικός Τεντ Κρουζ που δε δίστασε να κυκλοφορήσει βίντεο με τον ίδιο να ψήνει μπέικον σε μία κάννη ενός οπλοπολυβόλου.



Η πραγματική νικήτρια ήταν η μία εκ των τριών συντονιστών, Μέγκαν Κέλι από το δίκτυο Fox News, η οποία τόλμησε να θέσει σκληρά ερωτήματα κυρίως στον sui generis δισεκατομμυριούχο Τραμπ.
Κλείσιμο



Η Κέλι «πυροβόλησε» το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών με ερωτήσεις σχετικά με τα σεξιστικά σχόλιά του, αλλά και για το πότε έγινε Ρεπουμπλικανός, με τον Τραμπ να απαντά με την άνεση ενός σόουμαν που έχει συνηθίσει να προκαλεί.



«Έχετε χαρακτηρίσει τις γυναίκες που δεν σας αρέσουν χοντρά γουρούνια, ανεπρόκοπες και ζώα», είπε η Κέλι με τον Τραμπ να απαντά ότι έχει χαρακτηρίσει μόνο την ηθοποιό Ρόζι Ο’Ντόνελ, για να δεχθεί τα χειροκροτήματα από το κοινό που είχε προσέλθει για να παρακολουθήσει το ντιμπέιτ.

Ωστόσο, η δυναμική Κέλι δεν φάνηκε ούτε να εκτιμά το… χιούμορ του Τραμπ, ούτε τις επευφημίες του κοινού. Αντιθέτως, επέμεινε στη θέση της διευκρινίζοντας: «Δεν ήταν μόνο για την Ρόζι Ο’Ντόνελ».

Όχι μόνο δεν περιορίστηκε στο σχόλιο αυτό, αλλά η δημοσιογράφος προχώρησε λέγοντας: «Στον λογαριασμό σας στο Twitter έχετε διάφορα υποτιμητικά σχόλια για την εμφάνιση των γυναικών. Κάποτε είπατε σε συμμετέχουσα του ριάλιτι Celebrity Apprentice ότι θα ήταν ωραίο να την δείτε στα γόνατα. Μοιάζει αυτό με την ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου που θα έπρεπε να εκλεγεί πρόεδρος; Πώς απαντάτε στην κατηγορία της Χίλαρι Κλίντον ότι είστε μέρος του πολέμου κατά των γυναικών;».

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Τραμπ απάντησε πως το πρόβλημα στη χώρα είναι ότι προσπαθούν όλοι να είναι πολιτικά ορθοί και δίχως να διστάσει στιγμή επιτέθηκε στην Κέλι λέγοντας: «Αυτό που λέω, είναι αυτό που λέω και ειλικρινά Μέγκαν αν δεν σου αρέσει, λυπάμαι. Ήμουν πολύ καλός μαζί σου, παρότι θα μπορούσα να μην είμαι βάσει του τρόπου που μου συμπεριφέρθηκες, αλλά δε θα το έκανα».

Την ίδια ώρα, η δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως «πότε γίνατε Ρεπουμπλικανός», τη στιγμή που πολλοί είναι οι υποστηρικτές του κόμματος, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι από Δημοκρατικός έγινε Ρεπουμπλικανός αλλάζοντας θέση σε καυτά ζητήματα όπως οι αμβλώσεις.
Μετά το χυδαίο σχόλιο του Τραμπ η ηθοποιός Ο’Ντόνελ έσπευσε να αναρτήσει σχετικό μήνυμα στη σελίδα της στο Twitter γράφοντας ότι προσπαθεί να εξηγήσει όλο αυτό που συνέβη στο ντιμπέιτ στα δύο της παιδιά.

Παράλληλα, η Κέλι προχώρησε σε άμεσο ερώτημα σχετικά με την άμβλωση στον κυβερνήτη του Ουισκόνσιν, Σκοτ Γουόκερ, λέγοντας: «Θα αφήνατε μία γυναίκα να πεθάνει από το να προχωρήσει σε άμβλωση;».

Πάντως, μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής αναμέτρησης, ο Τραμπ δεν έχασε χρόνο και ανήρτησε αιχμηρά μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ασκώντας κριτική στην Κέλι.

«Δεν ήταν πολύ καλή, ούτε επαγγελματίας», «Περίμενα περισσότερα από την Μέγκαν Κέλι, αναρωτιέμαι ποια είναι η κρυφή ατζέντα της», ήταν μόνο λίγα από τα σχόλιά του, ενώ σε δηλώσεις του στο Abc News ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τους όρους στους οποίους αναφέρθηκε η δημοσιογράφος.

«Δεν είμαι πολιτικός στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι είμαι κάποιος που θέλει να βάλει στον ίσιο δρόμο αυτή τη χώρα και να κάνει την Αμερική σπουδαία και πάλι, αυτό είναι αυτό που θέλω να κάνω», δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος έρχεται να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην προεκλογική αυτή καμπάνια και παρά τις σεξιστικές δηλώσεις του προηγείται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης