Τι συμβαίνει τελικά με τον Πούτιν; Λύση του μυστηρίου μέσα στις επόμενες ώρες...

Τι συμβαίνει τελικά με τον Πούτιν; Λύση του μυστηρίου μέσα στις επόμενες ώρες...

Δέκα ολόκληρες ημέρες έχει να εμφανιστεί δημοσίως ο Ρώσος πρόεδρος με τις φήμες να οργιάζουν για την υγεία του αλλά και για την προσωπική του ζωή - Το γραφείο του Πούτιν ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα έχει σήμερα συνομιλίες με τον ομόλογό του από την Κιργισία

Τι συμβαίνει τελικά με τον Πούτιν; Λύση του μυστηρίου μέσα στις επόμενες ώρες...
«Ημέρα κρίσης» η σημερινή για τα σενάρια περί ασθένειας ή πατρότητας του Ρώσου προέδρου, με το Κρεμλίνο να διαψεύδει κατηγορηματικά τα κακεντρεχή δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους Ρώσους πολίτες αλλά και την διεθνή κοινότητα ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαίρει άκρας υγείας.

Το γραφείο του Πούτιν ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα έχει σήμερα συνομιλίες με τον ομόλογό του από την Κιργισία, Αλματζμπέκ Αταμπάγιεφ, στην Αγία Πετρούπολη ενώ η επίσκεψη του που είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα στο Καζακστάν, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. 

Κλείσιμο
Δέκα ολόκληρες ημέρες έχει να εμφανιστεί δημοσίως ο Ρώσος πρόεδρος με τις φήμες να οργιάζουν για την υγεία του αλλά και για την προσωπική του ζωή. 

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει σοβαρό πόνο στη μέση γεγονός που τον υποχρέωσε να παραμείνει στο κρεβάτι ή μήπως τον έχουν απαγάγει; Έχει πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης ή μήπως έχει καρκίνο; Ή απλά συνόδευσε την αγαπημένη του και κατά 30 χρόνια νεότερη του, Αλίνα Καμπάεβα στην ελβετική μαιευτική κλινική "Sant' Anna"  για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους;, είναι ορισμένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.   

Ακόμα και τα ρωσικά ΜΜΕ διερωτώνται τους λόγους εξαφάνισης από τον δημόσιο βίο του Ρώσου προέδρου την ώρα που αυστριακή εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν υποφέρει από σοβαρούς πόνους στη μέση κι ότι ένας διάσημος ορθοπεδικός από την Βιέννη μετέβη στην Μόσχα για να ανακουφίσει τον Ρώσο πρόεδρο.

Η αναβολή της επίσκεψής του στο Καζακστάν την περασμένη Παρασκευή ενίσχυσε τις φήμες που διέρρευσαν από αξιωματούχους του Καζακστάν, σύμφωνα με τις οποίες ο Ρώσος πρόεδρος είναι άρρωστος.

Από το Κρεμλίνο έχει ανακοινωθεί πως ο Ρώσος πρόεδρος θα έχει συνομιλίες με τον ομόλογό του από την Κιργισία στην Αγία Πετρούπολη με την διεθνή κοινότητα να περιμένει με κομμένη την ανάσα την επιστροφή Πούτιν στον δημόσιο βίο, μία απόδειξη ότι ο Ρώσος πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας.

Το γεγονός ότι μαζί με τον Πούτιν «εξαφανίστηκε» και η ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα τις ίδιες  ημέρες πυροδότησε τα σενάρια περί πατρότητας.

Ελβετικά ΜΜΕ υποστήριζαν την περασμένη Παρασκευή ότι η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι. Για τα γερμανικά ΜΜΕ, Πούτιν και Καμπάεβα έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ έσπευσε να διαψεύσει τα περί πατρότητας ενώ νωρίτερα, είχε χαρακτηρίσει ανοιξιάτικες τρέλες τις διαρροές από το Καζακστάν περί ασθένειας του Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Για να κλείσει το στόμα στις «κακές γλώσσες», το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι, η επίσκεψη του Πούτιν στο Καζακστάν η οποία είχε προγραμματιστεί για την περασμένη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 20 Μαρτίου. Ο Πούτιν δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως ή σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τις 5 Μαρτίου και η αγαπημένη του,  Αλίνα Καμπάεβα,  από τις 6 Μαρτίου.  

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης