«Ήρωες» για τους τζιχαντιστές οι δύο μακελάρηδες στο Charlie Hebdo

«Ήρωες» για τους τζιχαντιστές οι δύο μακελάρηδες στο Charlie Hebdo

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για τις σχέσεις των δολοφόνων με τους εξτρεμιστές ισλαμιστές - Επιθέσεις τυφλής αντεκδίκησης στη Γαλλία σε μουσουλμανικούς στόχους μετά τη δολοφονία δώδεκα ανθρώπων 

«Ήρωες» για τους τζιχαντιστές οι δύο μακελάρηδες στο Charlie Hebdo
«Ήρωες» αποκάλεσε το επίσημο ραδιόφωνο του Ισλαμικού Κράτους τους δύο δράστες της φρικτής δολοφονίας δώδεκα ανθρώπων στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις πληροφορίες ότι τα αδέρφια Κουασί που είναι οι βασικοί ύποπτοι για το μακελειό της Τετάρτης έχουν σχέση με τους τζιχαντιστές.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Al Bayan «τζιχαντιστές ήρωες σκότωσαν δώδεκα δημοσιογράφους που εργάζονταν για το γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo και τραυμάτισαν περισσότερους από άλλους δέκα για να εκδικηθούν τον Προφήτη (Μωάμεθ). 

Σημειώνεται ότι στα γραφεία του Charlie Hebdo σκοτώθηκαν οχτώ δημοσιογράφοι και γελοιογράφοι και τέσσερις αστυνομικοί.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα και ενώ σε όλη τη Γαλλία βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, άρχισαν τα τυφλά χτυπήματα αντεκδίκησης σε όλη τη Γαλλία. 

Ένα τζαμί στην πόλη Λε Μανς, στα δυτικά του Παρισιού έγινε στόχος αγνώστων που έριξαν χειροβομβίδες, αλλά και μια σφαίρα. 

Στο Πορτ Λα Νουβέλ, κοντά στην Ναρμπόν στη Νότια Γαλλία, σημειώθηκαν πυροβολισμοί εναντίον ενός τόπου λατρείας των Μουσουλμάνων, λίγη ώρα αφότου είχε ολοκληρωθεί η προσευχή. 

Έκρηξη διέλυσε σχεδόν εστιατόριο κεμπάμ που γειτνιάζει με τέμενος στην πόλη Σαόν της ανατολικής Γαλλίας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης