Ο Πατρίκ Πελού, γιατρός στο επάγγελμα και πρόεδρος της "Ένωσης Πρώτων Βοηθειών", διατηρεί μόνιμη στήλη στη σατιρική εφημερίδα "Charlie Hebdo".
Οι τύψεις που νιώθει είναι αβάσταχτες, αφού δεν κατάφερε να σώσει τους συναδέλφους του. Το μοιραίο πρωί της επίθεσης με τους 12 νεκρούς, είχε προγραμματίσει να πάει νωρίς στην εφημερίδα, όμως οι υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να φθάσει πριν τη σφαγή.
«Όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Ζαν Λικ, έναν από τους γραφίστες της εφημερίδας, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Δεν τον πίστεψα, όταν ταραγμένος μου είπε: "Έλα εδώ αμέσως. Σ' έχουμε ανάγκη. Μας πυροβολούν με καλάσνικοφ"».
«Όταν πέρασα το κατώφλι της εφημερίδας, αντίκρισα τη φρίκη» δηλώνει συντετριμμένος ο Πελού, ξεσπώντας σε λυγμούς: "Δεν κατάφερα να σώσω το φίλο μου και τους άλλους συναδέλφους μου".
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.