Να κλείνετε το φως όταν κάνετε σεξ, συμβουλεύει η λεσβία υπουργός της Μέρκελ

Να κλείνετε το φως όταν κάνετε σεξ, συμβουλεύει η λεσβία υπουργός της Μέρκελ

Εχει οικολογική συνείδηση

Να κλείνετε το φως όταν κάνετε σεξ, συμβουλεύει η λεσβία υπουργός της Μέρκελ
Οδηγίες για οικολογικό... σεξ δίνει η μοναδική λεσβία της γερμανικής κυβέρνησης προτρέποντας τα ζευγάρια να σβήνουν το φως όταν επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις.

Η υπουργός Περιβάλλοντος, Μπάρμπαρα Χέντριξ, με το κοντοκουρεμένο μαλλί και το αβίαστο χαμόγελο, είναι η μοναδική ομοφυλόφιλη με χαρτοφυλάκιο στον «Μεγάλο Συνασπισμό» της κυβέρνησης Μέρκελ.

Η Μπάρμπαρα εξακολουθεί να εκπλήσσει τους Γερμανούς με τις δηλώσεις της, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Die Welt».

Με στόχο τη μείωση των ρύπων, η 61χρονη υπουργός κάλεσε τους Γερμανούς να κάνουν έρωτα στα... τυφλά, κλείνοντας τα φώτα έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον. Υπενθυμίζεται ότι, με την έλευση του 2014, η 61χρονη Χέντρικς αποκάλυψε την σεξουαλική της ταυτότητα.

«Αν και ουδέποτε είχα κρύψει ότι με ελκύουν τα άτομα του ιδίου φύλου, τώρα το παραδέχομαι δημοσίως».
Κλείσιμο

Η 61χρονη υπουργός είχε παραδεχτεί στην εφημερίδα «Rheinischen Post», ότι της αρέσουν οι γυναίκες. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός της Μπάρμπαρα, που έχει διατελέσει ταμίας του SPD, ήταν κοινό μυστικό για όσους την γνωρίζουν, επισημαίνει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild», όμως, το γεγονός ότι προτίμησε να κοινοποιήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της προκάλεσε σάλο στη Γερμανία.

Μετά τον Γκίντο Βεστερβέλε, υπουργό Εξωτερικών στην προηγούμενη κυβέρνηση υπό την Άνγκελα Μέρκελ, το κυβερνητικό σχήμα της Γερμανίας απέκτησε την πρώτη του λεσβία, είχε γράψει , μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα.

Το Κλέβε είναι η γενέτειρα της Μπάρμπαρα όπου παρά τα νέα της αυξημένα καθήκοντα στο Βερολίνο, πηγαινοέρχεται συχνά. Η Μπάρμπαρα είναι καθολική και, όπως επισημαίνει η «Bild», o Όσκαρ Λαφοντέν της είχε εμπιστευτεί το 1998 τη γενική γραμματεία του υπουργείου Οικονομικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης