Βίντεο: Δείτε 12χρονο μαθητή-ζωντανό «μαγνήτη»!

Βίντεο: Δείτε 12χρονο μαθητή-ζωντανό «μαγνήτη»!

Τη διεθνή προσοχή έχει αποσπάσει το τελευταίο διάστημα ένας δωδεκάχρονος μαθητής από τη Ρωσία, το σώμα του οποίου έχει γίνει ένας «ζωντανός» μαγνήτης για τα μέταλλα

Βίντεο: Δείτε 12χρονο μαθητή-ζωντανό «μαγνήτη»!
Ο 12χρονος μαθητής Nikolai Kryaglyachenko, από τη Ρωσία, έχει γίνει το τελευταίο διάστημα δημοφιλής, όχι μόνο ανάμεσα στους συμμαθητές του, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Το νεαρό αγόρι, μία ημέρα που πήγαινε από το σχολείο προς το σπίτι του, ακούμπησε σε μια λάμπα του δρόμου που, όπως φαίνεται είχε κάποια ελαττωματικά καλώδια.



Το παιδί εκτινάχθηκε με δύναμη στο πεζοδρόμιο και όταν πήγε σπίτι του διηγήθηκε στη μητέρα του τι είχε συμβεί, ενώ δηλώνει ότι ένιωθε σαν να ήταν μεθυσμένος.
Κλείσιμο



Την επόμενη ημέρα, καθώς ο δωδεκάχρονος έτρωγε το πρωινό του, παρατήρησε ότι το κουτάλι κόλλησε στο σώμα του... Μετά το κουτάλι ακολούθησαν και άλλα μεταλλικά αντικείμενα και ο μικρός κατάλαβε ότι είχε μεταμορφωθεί στον ήρωα Magneto των X- Men!



Το δωδεκάχρονο αγόρι έχει γίνει πια ο «σούπερ ήρωας» του σχολείου του και αναφέρει ότι αν και στο παρελθόν ήθελε να γίνει πυροσβέστης, τώρα αποφάσισε να προσφέρει τις δυνάμεις του ή μάλλον τις υπερδυνάμεις του, για το καλό των συνανθρώπων του.

Ο μικρός, που έχει τραβήξει τη διεθνή προσοχή, δηλώνει ότι ακόμα και όταν δεν επιθυμεί να προσελκύσει κάποιο μεταλλικό αντικείμενο, έρχεται εκείνο προς αυτόν και κολλάει στο σώμα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης