Νοσοκομείο στη Χαβάη χρέωσε με ένα εκατομμύριο δολάρια ζευγάρι Καναδών!

Νοσοκομείο στη Χαβάη χρέωσε με ένα εκατομμύριο δολάρια ζευγάρι Καναδών!

Μια γυναίκα από τον Καναδά, έγκυος στον έκτο μήνα, ταξίδεψε με τον σύζυγό της στη Χαβάη, χωρίς να φαντάζεται ότι αυτό το ταξίδι θα κοστίσει στο ζευγάρι μια περιουσία...

Νοσοκομείο στη Χαβάη χρέωσε με ένα εκατομμύριο δολάρια ζευγάρι Καναδών!
Η Jennifer Huculak  και ο σύζυγός της Darren Kimmel ταξίδεψαν τον Οκτώβριο του 2013 στη Χαβάη των ΗΠΑ. Η γυναίκα ήταν έγκυος στον έκτο μήνα και ισχυρίζεται ότι ο γιατρός της την διαβεβαίωσε ότι μπορεί να ταξιδέψει χωρίς να διατρέχει κανέναν κίνδυνο επιπλοκών.

Δύο ημέρες αφού το ζευγάρι κατέφθασε στο νησί έσπασαν τα νερά της νεαρής γυναίκας, η οποία εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για έξι εβδομάδες. Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και τοποθετήθηκε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου για δύο μήνες.

Κλείσιμο


Προτού το ζευγάρι πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναχωρήσει ευτυχισμένο με την νεογέννητη κορούλα του, Reece, του δόθηκε ο λογαριασμός πληρωμής των νοσηλίων που ήταν ένα εκατομμύριο δολάρια!

Το ζευγάρι από τον Καναδά όλο αυτό το διάστημα θεωρούσε ότι τα έξοδα του νοσοκομείου καλύπτονται από την ασφαλιστική τους εταιρεία «Blue Cross», σύμφωνα με δηλώσεις τους στον τηλεοπτικό σταθμό CBC News, αλλά όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας η εγκυμοσύνη της Huculak  ήταν «υψηλού ρίσκου» και εξαιτίας αυτού η ασφάλεια δεν την καλύπτει.

Το νοσοκομείο επέτρεψε στο ζευγάρι να ταξιδέψει με την μικρή κορούλα του στον Καναδά, αλλά το χρέος του παραμένει. Η νεαρή μητέρα δήλωσε στον καναδικό Τύπο ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν εφιάλτη, αφού δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν αυτό το ποσόν και η μικρή κόρη τους είναι η μόνη παρηγοριά τους. 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης