Η οικογένεια του Μπομπ Μάρλεϊ λανσάρει προϊόντα κάνναβης!

Η οικογένεια του Μπομπ Μάρλεϊ λανσάρει προϊόντα κάνναβης!

Θα τιμάται η μνήμη του με «αυθεντικό τρόπο»

Η οικογένεια του Μπομπ Μάρλεϊ λανσάρει προϊόντα κάνναβης!
Η οικογένεια του Μπομπ Μάρλεϊ σε συμφωνία με ιδιωτική επενδυτική εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει στην παγκόσμια αγορά τα «Marley Natural», προϊόντα κάνναβης που θα φέρουν το όνομα του Τζαμαϊκανού θρύλου της ρέγγε, που αρεσκόταν στο συγκεκριμένο σπορ, υπέρ του δέοντος.

Περισσότερα από τριάντα χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του και η οικογένεια Μάρλεϊ, κάνει την πρώτη προσπάθεια, να ανοίξει την ευαίσθητη αγορά μαριχουάνας σε παγκόσμιο επίπεδο, προωθώντας προϊόντα που «θα έχουν ως βάση τη ζωή και την κληρονομιά» του Μπομπ Μάρλεϊ.



Η εταιρία θα απευθύνεται σε αγορές που έχουν νόμιμη τη διακίνηση των συγκεκριμένων προϊόντων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται σπόροι και φύλλα κάνναβης, καθώς και παράγωγά της, όπως κρέμες, λοσιόν, έλαια, σύνεργα για να φτιάξουν οι καταναλωτές τα δικά τους τσιγάρα, καθώς και αντικείμενα εμπνευσμένα από τον Μπομπ Μάρλεϊ.
Κλείσιμο

Η οικογένεια, είχε προχωρήσει αρχικά σε εκμετάλλευση του ονόματος του θρύλου της μουσικής, λανσάροντας καφέ και ακουστικά με το όνομα του Μάρλεϊ, όμως σύμφωνα με την κόρη του, αυτή η κίνηση, θα προωθήσει την κληρονομιά του πατέρα της «με αυθεντικό τρόπο».

Αρχικοί αποδέκτες αυτής της κίνησης θα είναι η Ουάσινγκτον και το Κολοράντο, όπου η χρήση μαριχουάνας είναι καθ' όλα νόμιμη, ενώ στο εξωτερικό, ενδιαφερόμενοι σίγουρα υπάρχουν σε Ολλανδία, Ουρουγουάη, Καναδά, Ισπανία και Ισραήλ, όπου η χρήση της κάνναβης επιτρέπεται βάσει νόμου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης