Νάιτζελ Φάρατζ: Δείτε τα γυμνά ημερολόγια της ηλικιωμένης μητέρας του που θέλει να κάψει

Νάιτζελ Φάρατζ: Δείτε τα γυμνά ημερολόγια της ηλικιωμένης μητέρας του που θέλει να κάψει

Ο Βρετανός ακροδεξιός πολιτικός σίγουρα θα χλόμιασε, όταν οι φωτογραφίες αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας

Νάιτζελ Φάρατζ: Δείτε τα γυμνά ημερολόγια της ηλικιωμένης μητέρας του που θέλει να κάψει
O Νάιτζελ Φάρατζ είναι το «κακό παιδί» του Ευρωκοινοβουλίου και αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UK Independence Party, UKIP). Είναι γνωστός για την ευφράδεια και τον δηκτικό του λόγο ενάντια στο ευρώ.


Κλείσιμο

Γεννημένος στο Κεντ, ο 50χρονος Φάρατζ έγινε γνωστός στην Ελλάδα το 2010 όταν η ομιλία του στο Στρασβούργο, ενώπιον του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, έγινε ανάρπαστη με δεκάδες Ελλήνων να εντυπωσιάζονται από τον στομφώδη λόγο του και την ειρωνική του διάθεση απέναντι στους Ευρωπαίους αξιωματούχους.




Οι φράσεις του, όπως: «Κύριε βαν Ρομπάι όταν μιλάτε για σταθερότητα, θα μπορούσα να σας χειροκροτήσω για το χιούμορ σας», «Δε θέλουμε αυτή τη σημαία (ευρωπαϊκή)», «Η βλακεία και η απληστία των Ιρλανδών έπαιξε ρόλο γιατί δεν έπρεπε να μπουν στο ευρώ», «Ποιο στο διάολο είστε; Είστε όντως πολύ επικίνδυνοι. Καταστρέφετε τη δημοκρατία», έγιναν πρωτοσέλιδα, τίτλοι στα δελτία ειδήσεων και βασικές ατάκες σε κουβέντες ευρωσκεπτικιστών.




Ο ακροδεξιός Φάρατζ, δε, τον Ιούνιο προέβλεψε την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ,  λέγοντας ότι θα γυρίσει στη δραχμή με υποτίμηση του νομίσματος και έτσι η Ελλάδα θα γίνει «καυτός» τουριστικός προορισμός. «Όταν συμβεί αυτό έχω δεσμευτεί δημόσια να πάω στο ταξιδιωτικό πρακτορείο της γειτονιάς μου και να κλείσω ένα πακέτο διακοπών με 7 διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα», είχε πει μάλιστα με σκωπτικό ύφος.




Τώρα, μερικούς μήνες μετά, η μητέρα του χαρίζει... μοναδικά ενσταντανέ, που αναδημοσιεύτηκαν σε πολλά ξένα ΜΜΕ και στα οποία ποζάρει ολόγυμνη! Ο  Νάιτζελ Φάρατζ σίγουρα θα χλόμιασε, όταν οι φωτογραφίες αυτές είδαν εκ νέου το φως της δημοσιότητας, καθώς χάρισαν στους αντιπάλους του άφθονο γέλιο -και πάλι.




Η 74χρονη σήμερα Μπάρμπαρα Στίβενς, σε μία σειρά ημερολογίων που έχει βγάλει τουλάχιστον τέσσερις φορές από το 2005, πόζαρε όλο χάρη και νάζι στο φακό, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην έβδομη και όγδοη δεκαετία της ζωής της, ενώ έμοιαζε να απολαμβάνει τη γύμνια της. Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν για να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς για λογαριασμό του τοπικού Ινστιτούτου Γυναικών. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως πέρα από τη μητέρα του, μαζί της -γυμνή- στα ίδια ημερολόγια πόζαρε η κόρη της και ετεροθαλή αδελφή του Φάρατζ, Μέλανι Τόμας. 




Σήμερα, η μητέρα του Φάρατζ λέει ότι είναι μόνο μέλος του UKIP και ότι δεν έχει σχέδια να ποζάρει γυμνή και πάλι, σημειώνοντας μάλιστα: «Δεν νομίζω ότι ο Νάιτζελ χρειάζεται αυτό το είδος της δημοσιότητας, για να είμαι ειλικρινής».





«Αλλά ήταν όμορφα αυτά που κάναμε», τόνισε ακόμη. «Βγάλαμε ένα καθαρό κέρδος 52.000 ευρώ κατά τη διάρκεια  αυτών των ετών και ήταν ένα θαυμάσιο επίτευγμα», συνέχισε, προσθέτοντας πως ο 50χρονος γιος της Φάρατζ, όπως και ο 48χρονος αδελφός του Ανδρέας δεν ήταν ευχαριστημένοι με αυτό που έκανε. 



Ερωτηθείς για το ρόλο της μητέρας του ως γυμνό μοντέλο σε εκδήλωση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο Βρετανός πολιτικός είπε: «Δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο για αυτό». Από την άλλη, ωστόσο, εκπρόσωπός του δήλωσε: «Ο Νάιτζελ είναι πολύ ευχαριστημένος με τα ποσά που η μητέρα του συγκεντρώνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς». Αυτό μπορεί να ισχύει, όμως, ο τρόπος με τον οποίο μάζεψε αρκετά από αυτά, σίγουρα δεν είναι κάτι που τον γεμίζει με υπερηφάνεια... 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης