Ιταλία: Τι έκανε στις 2 τα ξημερώματα στο σπίτι του Μπερλουσκόνι ο Πούτιν;

Ιταλία: Τι έκανε στις 2 τα ξημερώματα στο σπίτι του Μπερλουσκόνι ο Πούτιν;

Ο Ρώσος πρόεδρος επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας στην πολυτελή κατοικία του στο Μιλάνο - Παρέμεινε μέχρι τις τέσσερις το πρωί

Ιταλία: Τι έκανε στις 2 τα ξημερώματα στο σπίτι του Μπερλουσκόνι ο Πούτιν;
 

Νυχτερινός επισκέπτης αποδεικνύεται ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος δε θα μπορούσε να αναχωρήσει από το Μιλάνο χωρίς να συναντήσει τον αγαπημένο φίλο του, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Έτσι, αφού ολοκλήρωσε το δείπνο του με τους υπόλοιπους ηγέτες στο πλαίσιο της διήμερης Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ασίας στο Μιλάνο, ο Πούτιν συνοδεία της φρουράς του έφτασε στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας στην οδό Ροβάνι, η οποία είχε αποκλειστεί από δεκάδες αστυνομικούς και οχήματα των carabinieri.

Βέβαια, η ώρα προσέλευσής του δεν αρμόζει στις επίσημες συναντήσεις ανάμεσα σε δύο πολιτικούς άνδρες, καθώς ο Πούτιν έφτασε στην πολυτελή κατοικία του πρώην Καβαλιέρε στις δύο τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα πριν αποβιβαστεί από το αυτοκίνητό του, ο Πούτιν πήρε το σακάκι του και το ακούμπησε ελαφρά στον ώμο δίχως να το φορέσει, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι απαραίτητο να τηρούνται οι τύποι ανάμεσα σε δύο πολύ καλούς φίλους.

Κλείσιμο


Άλλωστε, οι δύο άνδρες έχουν μοιραστεί πολλά παραπάνω από μία συζήτηση γύρω από την κρίση με τους τζιχαντιστές, την οικονομική συνεργασία ανάμεσα στις χώρες και την αντιμετώπιση του Εμπολα, ζητήματα στα οποία βασίστηκε η Σύνοδος Κορυφής.



Εξάλλου, ο Ρώσος πρόεδρος είχε δωρίσει στον Μπερλουσκόνι ένα διπλό κρεβάτι για να το τοποθετήσει σε μία από τις κρεβατοκάμαρες της βίλας του στο Άρκορε, το οποίο στη συνέχεια έγινε γνωστό ως «το κρεβάτι του Πούτιν».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του στο πλαίσιο των ερευνών των τοπικών αρχών για τα γνωστά όργια «μπούνγκα-μπούνγκα», σε αυτό είχε δώσει ραντεβού με την ιερόδουλη Πατρίτζια Ντ’Αντάριο, η οποία είχε αποκαλύψει στη συνέχεια τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς.

Παρότι παραμένει άγνωστο αν ο Πούτιν μίλησε με τον Μπερλουσκόνι για τις αλησμόνητες στιγμές που πέρασε ο δεύτερος συντροφιά με δεκάδες νεαρά κορίτσια που τον διασκέδαζαν τα βράδια, σύμφωνα με δημοσιεύματα η συνάντησή τους διήρκησε δύο ώρες.



Έτσι, ο «τσάρος» της Ρωσίας παρέμεινε στο σπίτι του πρώην Καβαλιέρε μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα, ενώ όπως υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος οι δύο τους γεύθηκαν ιταλικά εδέσματα τα οποία είχαν φτάσει με φορτηγά λίγες ώρες πριν την άφιξη του Πούτιν.



Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Μπερλουσκόνι βγήκε στην εξώπορτα της κατοικίας όπου απαθανατίστηκε να χαιρετάει τον Πούτιν, ενώ εκείνος επιβιβαζόταν στη λιμουζίνα του.



Όλα αυτά, μία ημέρα αφότου έγινε γνωστή η αιτιολογία για την αθώωση του Μπερλουσκόνι στην υπόθεση «Ρούμπι-γκειτ», σύμφωνα με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας δεν αποδεικνύεται ότι γνώριζε πως η Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα, κατά κόσμον Καρίμα ελ Μαχρούγκ, ήταν ανήλικη όταν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της το 2010. Επομένως, το εφετείο αθώωσε τον Μπερλουσκόνι παρά την πρωτόδικη καταδίκη του σε επταετή φυλάκιση για συνέργεια σε εκπόρνευση ανηλίκων.

Ωστόσο, μετά την αιτιολογία της αθωωτικής απόφασης, ο δικαστής, Ενρίκο Τράνφα, που είχε εισηγηθεί την καταδίκη του Μπερλουσκόνι, παραιτήθηκε από την προεδρία του εφετείου ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης