Ινδία: Οργισμένο πλήθος ευνούχισε με μπαλτά επίδοξο βιαστή

Ινδία: Οργισμένο πλήθος ευνούχισε με μπαλτά επίδοξο βιαστή

Ο 40χρονος άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει ένα ανήλικο κορίτσι - Τον άφησαν αβοήθητο και αιμόφυρτο με το κομμένο μέλος του στο δρόμο

Ινδία: Οργισμένο πλήθος ευνούχισε με μπαλτά επίδοξο βιαστή
 

Φρικτή τιμωρία επιφύλαξε οργισμένο πλήθος για έναν επίδοξο βιαστή, ο οποίος αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα ανήλικο κορίτσι στην Ινδία.

Οι κραυγές του κοριτσιού κινητοποίησαν τους κατοίκους της περιοχής Γκανκαναγκάρ, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον άνδρα τη στιγμή που προσπαθούσε να βιάσει την ανήλικη.

Αφού, λοιπόν, τον χτύπησαν άγρια με μπαστούνια, ένας από τους κατοίκους της περιοχής τον ευνούχισε με μπαλτά.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο απεικονίζουν τον Σουρές Κουμάρ αιμόφυρτο να κοιτάει έκπληκτος την περιοχή των γεννητικών οργάνων του, ενώ δίπλα του κόσμος τον αποδοκιμάζει.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο άνδρας εγκαταλείφθηκε αβοήθητος δίπλα στο ακρωτηριασμένο μέλος του, καθώς κανείς δεν ήθελε να τον πλησιάσει επειδή όλοι γνώριζαν ότι τιμωρήθηκε για σεξουαλικό έγκλημα.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μία από τις γυναίκες που βρέθηκε στο σημείο, εξήγησε το ξέσπασμα του πλήθους λέγοντας: «Τελευταία στην Ινδία έχει σημειωθεί ένα απαράδεκτο ποσοστό σεξουαλικής βίας απέναντι στις γυναίκες, με κορίτσια που βιάζονται, απαγχονίζονται και κακοποιούνται. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Το μήνυμα, λοιπόν, που στέλνουμε είναι πολύ ισχυρό και απευθύνεται σε ανθρώπους όπως αυτός: Αν το κάνεις, θα τιμωρηθείς».

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες βέβαια τις περισσότερες φορές αδρανούν απέναντι σε εγκλήματα σεξουαλικής φύσης και σπάνια καταδικάζουν τους βιαστές, αναζητούν το δράστη του ευνουχισμού και τονίζουν πως κανείς δεν πρέπει να παίρνει το νόμο στα χέρια του.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης