Φρίκη: Πριν «ξεχάσει» το μωρό του στο ΙΧ είχε ψάξει σε πόση ώρα σκάνε στη ζέστη τα ζώα!

Φρίκη: Πριν «ξεχάσει» το μωρό του στο ΙΧ είχε ψάξει σε πόση ώρα σκάνε στη ζέστη τα ζώα!

Ο 33χρονος πατέρας έπρεπε να αφήσει τον γιο του σε βρεφονηπιακό σταθμό, όμως εκείνος πήγε κατευθείαν στην εργασία του ξεχνώντας το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο - Τραγικό λάθος ή προμελετημένη ανθρωποκτονία;

Reunion party με Καλλίρη-Λιβιεράτο!
Φρίκη: Πριν «ξεχάσει» το μωρό του στο ΙΧ είχε ψάξει σε πόση ώρα σκάνε στη ζέστη τα ζώα!
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πατέρα που ξέχασε τον μόλις 22 μηνών γιο του στο αυτοκίνητο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ και μάλιστα μία από τις πιο καυτές ημέρες του χρόνου, με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να βγει τραγικό θάνατο. 

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 33χρονος Τζάστιν Ρος, όπως έδειξε η έρευνα στον υπολογιστή του γραφείου του, είχε ψάξει πόσος καιρός θα χρειαστεί για ένα ζώο να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο που χάθηκε το μικρό αγγελούδι! 

Κλείσιμο
Η είδηση αυτή έρχεται την ώρα που το γραφείο του ιατροδικαστή ανακοίνωσε πως η αιτία του θανάτου του μικρού Κούπερ Χάρις ήταν υπερθερμία ή έντονη θερμική εξάντληση και επιβεβαίωσε πως ο τρόπος του θανάτου ήταν ανθρωποκτονία.

Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox5, οι Αρχές κατέσχεσαν τον υπολογιστή από το γραφείο του 33χρονου μετά τη σύλληψή του την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πότε έκανε αυτή την αναζήτηση στο Ιντερνετ, που δείχνει ότι ο θάνατος του παιδιού του μόνο τυχαίος δεν ήταν.

Πώς, όμως, έγιναν όλα; Ο 33χρονος πατέρας είχε πάρει τον γιο του, έχοντας τον δεμένο στο πίσω κάθισμα, για να τον αφήσει σε  βρεφονηπιακό σταθμό, όμως εκείνος πήγε κατευθείαν στην εργασία του ξεχνώντας το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο για επτά ώρες! Νέες πληροφορίες λένε ότι ο Κούπερ «φερόταν περίεργα» και πως είχε δηλώσει σε αυτόπτες μάρτυρες που προσπάθησαν να σώσουν τον γιο του πως είχε «πνιγεί» λίγα λεπτά νωρίτερα, αντί να ομολογήσει  την τραγική γκάφα (;) του. 

Την Τετάρτη, επίσης, η αστυνομία δήλωσε πως ο 33χρονος κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος είχε αφήσει το γραφείο του και είχε πάει στο αυτοκίνητό του για να τοποθετήσει ένα αντικείμενο, ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού. 

«Κατά την ανάκρισή μου από την αστυνομία, τους είπα πως ο άνθρωπος ενεργούσε πραγματικά υπερβολικά. Ξέρω πως είχε χάσει το παιδί του, αλλά οι αντιδράσεις του ήταν υπερβολικές. Όταν μπήκε μέσα και άρχισαν να τον ρωτούν τι είχε συμβεί, είπε πως το μωρό μόλις είχε πνιγεί. Το μωρό όμως δεν έδειχνε σαν να είχε πνιγεί, αντίθετα, ήταν ιδρωμένο, σαν να είχε πέσει σε πισίνα. Νομίζω πως ο πατέρας ήξερε πως το παιδί ήταν νεκρό μετά από τόσες ώρες στο αυτοκίνητο και απλά αναζητούσε ένα μέρος με πολλούς ανθρώπους για να υποκριθεί πως είχε πνιγεί και πως δεν ήταν λάθος του», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης