ΗΠΑ: Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από διαρροή αερίου

ΗΠΑ: Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από διαρροή αερίου

Η γυναίκα δήλωσε ότι, αν δεν ήταν στο σπίτι ο σκύλος, προφανώς δεν θα υπήρχε τώρα ούτε η ίδια ούτε η οικογένειά της

Μία μέρα που η Έριν Κράμερ, από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, ήταν άρρωστη και δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι, ο σκύλος της, ένα κουτάβι που ακούει στο όνομα Clobber, αντί να βγει για τη συνηθισμένη βόλτα του, πήγε στο δωμάτιό της.

Ασυνήθιστα ανήσυχος, ο σκύλος «ανάγκασε» την αφεντικίνα του να πάει μαζί του στο υπόγειο του σπιτιού, εκεί που βρισκόταν ο χώρος του πλυντηρίου.

Έντρομη η γυναίκα διαπίστωσε ότι υπήρχε διαρροή γκαζιού από το θερμοσίφωνα του σπιτιού και ήδη η συσκευή εξέπεμπε σπίθες, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανάφλεξη και έκρηξη, ανά πάσα στιγμή.

Η γυναίκα μίλησε στο κανάλι Fox59 και δήλωσε ότι, αν δεν ήταν στο σπίτι ο σκύλος, προφανώς δεν θα υπήρχε τώρα ούτε η ίδια ούτε η οικογένειά της.

Ο Clobber τώρα πια θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σκυλιά-ήρωες, όπως η Jade, ένας γερμανικός ποιμενικός, η οποία ανακάλυψε ένα εγκαταλελειμμένο μωρό κρυμμένο σε θάμνους σε εξοχική περιοχή, στη Βρετανία και ο Hunter που νωρίτερα μέσα στο μήνα έσωσε τα αφεντικά του, πάλι από διαρροή αερίου στην κουζίνα του σπιτιού τους!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

juncker-eu

«Πολύ συχνά ποδοπατήσαμε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Θελήσαμε να ξαναδώσουμε σε αυτόν τον λαό τους τίτλους αξιοπρέπειας που του αξίζουν» είπε ο κ. Γιούνκερ κάνοντας απολογισμό της θητείας του

8