«Κανένας επιζών»! Οι συγγενείς της πτήσης MH370 καταρρέουν...

«Κανένας επιζών»! Οι συγγενείς της πτήσης MH370 καταρρέουν...

Κλαίνε απεγνωσμένα, ουρλιάζουν, ενώ υπάρχουν κάποιοι που χτυπούν τις κάμερες με οργή...

«Κανένας επιζών»! Οι συγγενείς της πτήσης MH370 καταρρέουν...
«Κανένας επιζών»! Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι συγγενείς των 239 επιβατών της μοιραίας πτήσης MH370 της Malaysia Airlines καταρρέουν...

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με το Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών είναι ραγδαίες, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αεροπορική εταιρεία (έπειτα από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας) ενημέρωσε τους συγγενείς των επιβατών, πως το αεροπλάνο προσέκρουσε στη θάλασσα και δεν υπάρχει κανένας επιζών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης οι συγγενείς των θυμάτων που βρίσκονται στο ξενοδοχείο «Lido», κλαίνε απεγνωσμένα, ουρλιάζουν, ενώ υπάρχουν κάποιοι που χτυπούν τις κάμερες με οργή. Τουλάχιστον ένας συγγενής έχει μεταφερθεί με φορείο σε νοσοκομείο, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ μία γυναίκα κατά την έξοδό της από το χώρο φώναζε πως η μαλαισιανή κυβέρνηση δε λέει ακόμα την αλήθεια.

Η μικρή Μάιρα Ελίζαμπεθ Ναρί, κόρη του Άντριου Ναρί, επικεφαλής των συνοδών αέρος στο Boeing 777, είναι η μικρή που συγκλονίζει ξανά με όσα αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ειδικότερα, όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της όταν με ένα tweet της παρακαλούσε τον μπαμπά της να γυρίσει στο σπίτι καθότι η αγαπημένη του ομάδα, Λίβερπουλ, κέρδιζε στον αγώνα.
Κλείσιμο

«Ο Θεός σε αγαπά πιο πολύ μπαμπά μου. Ο Θεός σας αγαπά περισσότερο όλους», έγραψε σήμερα σε νέο της tweet, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί...














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης