Στη δημοσιότητα φωτογραφίες επιβατών του μοιραίου Boeing

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες επιβατών του μοιραίου Boeing

Το ζευγάρι που λάτρευε τα ταξίδια, εκείνο που άφησε πίσω δύο ανήλικα παιδιά και ο ισχυρός της IBM

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες επιβατών του μοιραίου Boeing
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing 777 των «Malaysia Airlines» που χάθηκε από τα ραντάρ μόλις μία ώρα μετά από την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ, μεταφέροντας 239 επιβάτες. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τους αγνοούμενους επιβάτες.

«Θα εξετάσουμε όλον τον κατάλογο των επιβατών. Δεν θα ερευνήσουμε μόνο αυτούς τους τέσσερις ανθρώπους, αλλά όλους όσοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, Χισαμουντίν Χουσέιν.

Κλείσιμο
«Εξετάζουμε όλες τις πιθανότητες. Δεν μπορούμε να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Επικεντρωνόμαστε στην ανεύρεση του αεροσκάφους», επισήμανε, προσθέτοντας ότι έχουν κινητοποιηθεί οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες των ενδιαφερόμενων χωρών.

Ανάμεσα στους 239 αγνοούμενους είναι και ο Philip Wood, αλλά και δύο ζευγάρια: ο Muktesh Mukherjee και η σύζυγός του Xiaomo Bai, οι Robert και Catherine Lawton, οι φωτογραφίες των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Philip Wood


Ο Philip Wood είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», γράφει στη σελίδα της στο facebook η πρώην σύζυγος του 51χρονου άντρα, ζητώντας την ίδια ώρα να μην «κανιβαλιστεί» το πρόσωπό του. O Wood εργαζόταν, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, στην IBM στην Κουαλά Λουμπούρ. Η οικογένειά του μίλησε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, αναφέροντας: «Ο Philip Wood είναι άνθρωπος του Θεού και ο λόγος του πάντα έσταζε μέλι... Νοιαζόταν για όλο τον κόσμο και αγαπούσε πολύ την οικογένειά του. Η καρδιά μας πονά, όπως και πολλών άλλων ανθρώπων που είχαν δικούς τους μέσα στο αεροσκάφος. Ο 51χρονος παλιότερα ζούσε στο Πεκίνο, σύμφωνα με τους Times, ενώ έχει δύο γιους που κατοικούν στο Τέξας.


Φωτογραφία από το facebook

Muktesh Mukherjee (42) - Xiaomo Bai (37)



Το ζευγάρι βρίσκεται επίσης, ανάμεσα στους αγνοούμενους της πτήσης. Έχει δύο παιδιά, τα οποία όμως δεν ταξίδευαν μαζί τους. Σύμφωνα με τη σελίδα της συζύγου στο facebook, οι δυο τους βρίσκονταν σε διακοπές. Το σπίτι τους είναι στο Πεκίνο, εκεί όπου η Bai σπουδάζει Ξένες Επιστήμες.







Robert - Catherine Lawton


Τέλος στην δημοσιότητα δόθηκε και η φωτογραφία των Robert και Catherine Lawton από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, που ταξίδευαν μαζί με τους φίλους τους Mary και Rodney Burrows. Όλοι όσοι τους γνώριζαν μιλούν για ένα ζευγάρι που είχε πάθος με τα ταξίδια, κάτι που είχαν μεταδώσει και στις δύο κόρες τους.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης