Μαλαισία: Ξέσπασαν οι συγγενείς των αγνοουμένων του χαμένου Boeing

Μαλαισία: Ξέσπασαν οι συγγενείς των αγνοουμένων του χαμένου Boeing

Προσπάθησαν να ανοίξουν πανό διαμαρτυρίας πριν την έναρξη της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου των υπουργών της Μαλαισίας - Δύο άτομα απομακρύνθηκαν από τον χώρο - Μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της

Μαλαισία: Ξέσπασαν οι συγγενείς των αγνοουμένων του χαμένου Boeing
Xάος επικράτησε λίγο πριν την έναρξη της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου των εκπροσώπων της Malaysia Airlines και των υπουργών της κυβέρνησης της Μαλαισίας που ενημερώνουν καθημερινά για την πορεία των ερευνών γύρω από το χαμένο Boeing.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο συγγενείς επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν καθώς 12 ημέρες μετά δεν υπάρχει καμία ασφαλής πληροφορία για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Κλείσιμο




Όπως μεταδίδει το Sky News τα δύο άτομα επιχείρησαν να ξεδιπλώσουν πανό διαμαρτυρίας προκαλώντας την άμεση επέμβαση των ανδρών ασφαλείας.

Το βρετανικό κανάλι μεταδίδει ακόμα ότι οι δύο συγγενείς αρχικά αποκλείστηκαν σε άλλο δωμάτιο και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το ξενοδοχείο με τον έναν από τους δύο να πέφτει αναίσθητος κατά τη διάρκεια της σύγχυσης που προηγήθηκε.







Παρά την ένταση που επικράτησε η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε κανονικά με τον υπουργό Άμυνας της Μαλαισίας να αποκαλύπτει ότι δεδομένα από τον εξομοιωτή πτήσης που είχε ο πιλότος της πτήσης 370 και στον οποίο οι αρχές είχαν βασίσει πολλά στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν τι πραγματικά έχει συμβεί, έχουν σβηστεί και οι τεχνικοί κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τα επαναφέρουν.

Από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι οι αναφορές ότι το χαμένο αεροσκάφος εθεάθη πάνω από τις Μαλβίδες «δεν είναι αληθινές» προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία για τους επιβάτες και το πλήρωμα του πληρώματος ενώ ειδικά για τον πιλότο είπε ότι «είναι αθώος μέχρι αποδείξεως της ενοχής του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης