Έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου στη Δαμασκό

Έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου στη Δαμασκό

Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη την Τρίτη σε περιοχή Μουσουλμάνων Σουνιτών στην πρωτεύουσα της Συρίας, τη Δαμασκό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι, δήλωσαν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης....

Έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου στη Δαμασκό
Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη την Τρίτη σε περιοχή Μουσουλμάνων Σουνιτών στην πρωτεύουσα της Συρίας, τη Δαμασκό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι, δήλωσαν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με αναφορές, η επίθεση σημειώθηκε μερικές ώρες αφότου μια ακόμα βομβιστική επίθεση είχε λάβει χώρα νωρίτερα σε περιοχή που κατοικείται από μέλη μιας μειονότητας της αίρεσης Αλαουιτών του Μπασάρ Αλ-Άσαντ. Η συγκεκριμένη βομβιστική επίθεση προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον 10 ανθρώπων, ανακοίνωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Κλείσιμο
Η δεύτερη βόμβα, η οποία ήταν τοποθετημένη σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, εξερράγη κοντά σε ένα τζαμί της συνοικίας αλ-Καντάμ, στα νότια της Συρίας.

Πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές και τραυματίες θάφτηκαν κάτω από τα συντρίμμια, δήλωσαν στο πρακτορείο Ρόιτερς αυτόπτες μάρτυρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης