Mια γυναίκα στο τιμόνι της Yahoo

Mια γυναίκα στο τιμόνι της Yahoo

Με το…καλημέρα, η Μαρίσα Μάγιερ, η νέα επικεφαλής της Yahoo, ανακοίνωσε τα φιλόδοξα σχέδιά της που εμπνέονται από το «κύμα της κινητής τηλεφωνίας»

Stop στο σχέδιο για εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων στη Θήβα η Ηλέκτωρ
Mια γυναίκα στο τιμόνι της Yahoo
Με το…καλημέρα, η Μαρίσα Μάγιερ, η νέα επικεφαλής της Yahoo, ανακοίνωσε τα φιλόδοξα σχέδιά της που εμπνέονται από το «κύμα της κινητής τηλεφωνίας».

Η 37χρονη διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας άφησε το νεογέννητο μωρό της στο σπίτι, σήκωσε τα μανίκια και  υποσχέθηκε ότι θα εκμοντερνίσει τις εμπορικές ιστοσελίδες της Yahoo καθιστώντας τις παράλληλα πιο «φιλικές» στα «έξυπνα τηλέφωνα» (smart phone). Οι δηλώσεις της έκαναν ήδη αίσθηση στο χώρο της τεχνολογίας.

Κλείσιμο
Η Μάγιερ που άφησε τη Google για χάρη της Yahoo αλλά και των 70 εκατομμυρίων δολαρίων που θα της δώσει η εταιρεία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, θεωρείται μία από τις ισχυρές γυναίκες παγκοσμίως στο χώρο της τεχνολογίας.

Η πρόσληψή της από τη Yahoo αιφνιδίασε τους αναλυτές και τους επενδυτές.

Το περιοδικό «Fortune» την κατέταξε στις 50 ισχυρότερες γυναίκες του επιχειρηματικού τομέα από το 2008 μέχρι σήμερα, ενώ ψηφίστηκε ως μία από τις «Γυναίκες της Χρονιάς» από το περιοδικό Glamour το 2009.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης