Την Παρασκευή ξεκινούν οι απεργίες στη Lufthansa

Την Παρασκευή ξεκινούν οι απεργίες στη Lufthansa

Η ακριβής ώρα και τα αεροδρόμια που θα πληγούν από την απεργιακή κινητοποίηση δεν θα ανακοινώνονται παρά έξι ώρες πριν από την έναρξη της απεργίας...

Την Παρασκευή ξεκινούν οι απεργίες στη Lufthansa
Αύριο – Παρασκευή αποφασίστηκε, από το συνδικάτο Ufo, να ξεκινήσει η απεργία του ιπτάμενου προσωπικού της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, στην Φρανκφούρτη, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει ματαιώσεις ή καθυστερήσεις των διεθνών πτήσεων.

Κλείσιμο
Το γερμανικό συνδικάτο με μήνυμα προς τους εργαζόμενους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, ανέφερε τα εξής: «Η Παρασκευή θα είναι η πρώτη ημέρα που η απεργία θα γίνει πραγματικότητα», αναφέρεται στο μήνυμα του συνδικάτου, χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Η ακριβής ώρα και τα αεροδρόμια που θα πληγούν από την απεργιακή κινητοποίηση δεν θα ανακοινώνονται παρά έξι ώρες πριν από την έναρξη της απεργίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Lufthansa έχει ανακοινώσει τις περικοπές 3.500 θέσεων εργασίας - σχεδόν 3% του εργατικού δυναμικού της, των 117.000 υπαλλήλων παγκοσμίως - και το πάγωμα των επενδύσεών της με στόχο την ενίσχυση της κερδοφορίας της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης