Περισσσότεροι από 6.000 πρόσφυγες έφυγαν σήμερα από τη Συρία

Περισσσότεροι από 6.000 πρόσφυγες έφυγαν σήμερα από τη Συρία

Στο συνοριακό πέρασμα Μασναά σχηματίζονταν μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα και λεωφορεία, που μετέφεραν κυρίως κατοίκους του προαστίου Νταράγια στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας

Περισσσότεροι από 6.000 πρόσφυγες έφυγαν σήμερα από τη Συρία
Περισσότεροι από 6.000 Σύροι που εγκαταλείπουν τη χώρα για να γλιτώσουν από τις συγκρούσεις ανάμεσα στα κυβερνητικά στρατεύματα και τους αντικαθεστωτικούς στα περίχωρα της Δαμασκού, διέσχισαν σήμερα το πρωί τα σύνορα του Λιβάνου, δήλωσε Λιβανέζος αξιωματικός της δύναμης των συνόρων στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Στο συνοριακό πέρασμα Μασναά σχηματίζονταν μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα και λεωφορεία, που μετέφεραν κυρίως κατοίκους του προαστίου Νταράγια στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την ίδια πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Όπως υποστηρίζουν οργανώσεις της αντιπολίτευσης, περίπου 300 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Νταράγια μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Ένας Σύρος ακτιβιστής είπε ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβαρδίζουν σήμερα το προάστιο Τζουμπάρ της Δαμασκού. Στα βόρεια, οι αντικαθεστωτικοί ανακοίνωσαν ότι στέλνουν ενισχύσεις μέσω του αεροδρομίου στο Χαλέπι, καθώς σφοδρές συγκρούσεις μαίνονται σε γειτονικές περιοχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης