«Είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να είναι λευκή;»

«Είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να είναι λευκή;»

Οι χρήστες του νεοναζιστικού φόρουμ www.stormfront.org που ίδρυσε ο Ντέιβιντ Ντιουκ πρώην Μέγας Μάγιστρος της Κου Κλουξ Κλαν "τα έβαλαν" με την γνωστή Τουρκάλα παρουσιάστρια

«Είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να είναι λευκή;»

«Είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να είναι λευκή;» αναρωτιούνται ρατσιστές χρήστες του νεοναζιστικού φόρουμ www.stormfront.org που ίδρυσε ο Ντέιβιντ Ντιουκ πρώην Μέγας Μάγιστρος της Κου Κλουξ Κλαν στη Λουϊζιάνα, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν με την κατηγορία ότι διέπραξε έγκλημα μίσους και ότι επιχείρησε να προβάλει κινήματα που καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα.

Όπως γράφει η τουρκική Χουριέτ στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα της οι χρήστες του εν λόγω φόρουμ ξεκίνησαν έντονη συζήτηση γύρω από το πρόσωπο της γνωστής Τουρκάλας παρουσιάστριας Μπουρτζού Εσμερσόυ η οποία σε αντίθεση με πολλούς συμπατριώτες της είναι ξανθιά με γαλάζια μάτια.

Απορημένοι λοιπόν βλέποντας φωτογραφία της γοητευτικής παρουσιάστριας, όσοι ήταν συνδεδεμένοι στο φόρουμ αναρωτιόντουσαν πως είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να έχει την εμφάνισή της Μπουρτζού, η οποία αυτή την περίοδο παρουσιάζει το ριάλιτι «Survivor». 



Ωστόσο ένας από αυτούς που μάλλον έχει κάνει ευρύτερη έρευνα πάνω σε αυτό το θέμα έγραψε «δεν είναι η μοναδική λευκή που έχω εντοπίσει στην Τουρκία. Φαίνεται ότι υπάρχουν μερικοί λευκοί Τούρκοι όπως εκείνοι. Νόμιζα αρχικά ότι οι Τούρκοι κατάγονται από τη Μογγολία ή είναι πιο σκούροι, αλλά δεν περίμενα ότι μοιάζουν ακριβώς το ίδιο με τους Ευρωπαίους».

Κάποιος άλλος βέβαια υποστήριξε ότι οι Τούρκοι είχαν εισβάλλει στην Ανατολία αφήνοντας να ζήσουν οι λευκές γυναίκες και σκοτώνοντας τους άνδρες, επομένως έτσι εξηγείται ότι κάποιοι Τούρκοι είναι λευκοί σήμερα.

Ο χρήστης με κωδικό όνομα «Blaidd Drwg» όμως έδωσε τη δική του ιδιοφυή εξήγηση γράφοντας «δεν είναι αγνή λευκή. Τα παιδιά από μεικτούς γάμους δείχνουν λευκά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι»!

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης