Η Ευρωπαϊκή Ένωση συζητάει την απάντηση στην αμερικανική απειλή για εξαγορά της Γροιλανδίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συζητάει την απάντηση στην αμερικανική απειλή για εξαγορά της Γροιλανδίας

«Τα μηνύματα που ακούμε σχετικά με τη Γροιλανδία είναι εξαιρετικά ανησυχητικά», τόνισε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάγια Κάλας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συζητάει την απάντηση στην αμερικανική απειλή για εξαγορά της Γροιλανδίας
H Ευρωπαϊκή Ένωση έχει συζητήσει για μια πιθανή ευρωπαϊκή απάντηση, σε περίπτωση που οι απειλές των ΗΠΑ για την απόκτηση της Γροιλανδίας αποδειχθούν πραγματικές, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάγια Κάλας.

«Τα μηνύματα που ακούμε σχετικά με τη Γροιλανδία είναι εξαιρετικά ανησυχητικά», είπε η Κάλας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Μπαντρ Αμπντελάτι στο Κάιρο.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραμένει προσηλωμένος στη συμμαχία του ΝΑΤΟ ακόμα και αν ο ίδιος και η ομάδα του εσωτερικής ασφαλείας διεξάγουν συνομιλίες σχετικά με το ενδεχόμενο αγοράς από τις ΗΠΑ της Γροιλανδίας, δήλωσε χθες η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Κάρολαϊν Λέβιτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης