Ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι έγινε στόχος αντικειμένων που πέταξαν δυσαρεστημένοι διαδηλωτές, αποδοκιμάζοντάς τον για ένα σκάνδαλο διαφθοράς που αφορά τη συνοδεία του.
Οι διαδηλωτές άρχισαν να του πετούν πέτρες και μπουκάλια, μεταδίδουν τα πρακτορεία Reuters και AFP.
Ο Μιλέι, ο οποίος επέβαινε σε όχημα της προεδρίας στην περιφέρεια του Μπουένος Άιρες για να προωθήσει το κόμμα του ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Οκτωβρίου, απομακρύνθηκε από τη φρουρά του και δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Μανουέλ Αντόρνι.
Δείτε φωτογραφίες:
Ο εκπρόσωπος του προέδρου έγραψε στο X ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τουλάχιστον μία γυναίκα, οπαδός του υπερφιλελεύθερου προέδρου, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.