ΗΠΑ: Το FBI ανοίγει ξανά την υπόθεση με τον εντοπισμό κοκαΐνης στον Λευκό Οίκο το 2023
Η ανακάλυψη μιας μικρής ποσότητας κοκαΐνης κοντά στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου τον Ιούλιο του 2023 είχε πυροδοτήσει αντιδράσεις από τους Ρεπουμπλικάνους - Ο Τραμπ είχε αφήσει να εννοηθεί πως τα ναρκωτικά ανήκαν στον Χάντερ Μπάιντεν
Το FBI ανοίγει ξανά μια πολυσυζητημένη υπόθεση με εντολή του αναπληρωτή διευθυντή της υπηρεσίας Νταν Μποντζίνο.
Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα μέσω της πλατφόρμας Χ, δρομολογούνται νέες έρευνες για την υπόθεση της κοκαΐνης που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο - επί προεδρίας Μπάιντεν - το 2023.
Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε προκαλέσει πολιτική θύελλα στις ΗΠΑ και εξακολουθεί να αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στη ρητορική της αμερικανικής Δεξιάς.
Η κοκαΐνη στον Λευκό Οίκο
Η ανακάλυψη μιας μικρής ποσότητας κοκαΐνης σε αποθηκευτικό χώρο κοντά στην είσοδο της δυτικής πτέρυγας του Λευκού Οίκου τον Ιούλιο του 2023 είχε πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις από τους Ρεπουμπλικάνους. Ο τότε προεδρικός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ είχε υποστηρίξει πως ήταν «απίθανο» να ανήκαν τα ναρκωτικά σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από τον Τζο Μπάιντεν ή τον γιο του, Χάντερ Μπάιντεν, αν και η οικογένεια Μπάιντεν απουσίαζε από την Ουάσινγκτον εκείνη την περίοδο.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είχε τότε χαρακτηρίσει τις κατηγορίες «απίστευτα ανεύθυνες». Η αρχική έρευνα της Μυστικής Υπηρεσίας δεν κατέληξε σε ταυτοποίηση υπόπτου.
Ο ίδιος ο Μποντζίνο, χωρίς να παρουσιάσει αποδείξεις, έχει ισχυριστεί ότι έχει έρθει σε επαφή με πληροφοριοδότες που του μετέφεραν την υποψία πως το αποτύπωμα ή το DNA στο σακουλάκι κοκαΐνης «ίσως ταιριάζει με κάποιο πρόσωπο του στενού κύκλου του προέδρου».
Ο Μποντζίνο ανακοίνωσε ότι θα λαμβάνει εβδομαδιαίες ενημερώσεις για την πρόοδο των ερευνών αυτών, αφήνοντας να εννοηθεί πως η νέα ηγεσία του FBI επιθυμεί «πιο επιθετική διερεύνηση».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.