Συνάντηση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ με τον Γάλλο ομόλογό του: Στο τραπέζι οι εξελίξεις σε Ιράν, Λίβανο, Γάζα
Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσης συναντήσεις με ανώτερα στελέχη της γαλλικής κυβέρνησης, καθώς και με εκπροσώπους της εβραϊκής κοινότητας στη Γαλλία
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Γκίντεον Σαάρ, αναχωρεί σήμερα για το Παρίσι, όπου θα έχει σειρά επαφών με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν-Νοέλ Μπαρό, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο Ιράν, τον Λίβανο, τη Συρία και άλλες περιφερειακές προκλήσεις, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.
Σύμφωνα με σχετική δήλωση του γραφείου του, ο Σαάρ θα συζητήσει με τον Μπαρό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, επικεντρώνοντας στη δραστηριότητα του Ιράν.
Εκτός από τις γεωπολιτικές εξελίξεις, ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ θα θέσει στη γαλλική πλευρά και το ζήτημα της κατάστασης στη Γάζα και των ομήρων, ενώ θα συζητήσει και για τις διμερείς σχέσεις Ισραήλ - Γαλλίας, όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου.
Το πρόγραμμα του Σαάρ περιλαμβάνει επίσης συναντήσεις με ανώτερα στελέχη της γαλλικής κυβέρνησης, καθώς και με εκπροσώπους της εβραϊκής κοινότητας στη Γαλλία.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.