Ισλανδία: Δεν υπάρχουν τελικά εγκλωβισμένοι τουρίστες στο σπήλαιο πάγου που κατέρρευσε, ανακοίνωσε η αστυνομία
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε κατά την κατάρρευση του σπηλαίου που εξερευνούσε ένα οργανωμένο γκρουπ τουριστών στον παγετώνα
Την ολοκλήρωση της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης στο σπήλαιο πάγου που κατέρρευσε χθες Κυριακή στη νοτιοανατολική Ισλανδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως προηγούμενες αναφορές για δύο αγνοούμενους τουρίστες ήταν λανθασμένες.
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε κατά την κατάρρευση του σπηλαίου που εξερευνούσε ένα οργανωμένο γκρουπ τουριστών στον παγετώνα Μπρεϊδαμερκουργιόκουτλ – ο οποίος αποτελεί τμήμα του Βατναγιόκουτλ, του μεγαλύτερου παγετώνα στην Ευρώπη.
Η αστυνομία είχε αρχικά ανακοινώσει πως το γκρουπ ήταν 25μελές, αλλά διαπιστώθηκε πως μόνο 23 τουρίστες πήραν τελικά μέρος στη συγκεκριμένη εξερεύνηση. Ως εκ τούτου, σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων.
Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Visir, οι περισσότεροι από τους τουρίστες βρίσκονταν έξω από το σπήλαιο πάγου όταν αυτό κατέρρευσε. Οι εθνικότητες των μελών του γκρουπ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.