Αγνώριστοι οι σταρ με το «πρόσωπο του Ozempic» που σαρώνει το Χόλιγουντ

Αγνώριστοι οι σταρ με το «πρόσωπο του Ozempic» που σαρώνει το Χόλιγουντ

Αλλάζει δραματικά το πρόσωπο γιατί χάνουν τα περιττά κιλά σε ελάχιστο χρόνο - Ποια χαρακτηριστικά είναι τα πλέον εμφανή

Ozempic-arthrou
Ο ένας μετά τον άλλον διασημότητες του Χόλιγουντ, άνδρες και γυναίκες πάνω από τα 50 τους, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται με απαλό πρόσωπα, χωρίς ρυτίδες αλλά και πρησμένα ζυγωματικά και «ρουφηγμένα» μάγουλα.

Δεν συμβαίνει κατά τύχη και δεν είναι το προϊόν της εργασίας πλαστικού χειρουργού. Είναι, αντίθετα, το αποτέλεσμα της εντατικής χρήσης φαρμάκων όπως το Ozempic, που έχουν διαπιστωμένα θετικά αποτελέσματα στη μείωση του σωματικού βάρους.

Το «πρόσωπο του Ozempic», όπως αναφέρει η Daily Mail, όταν γίνεται πολύ έντονο, έχει αρχίσει ακόμη και να φοβίζει τους οπαδούς των διασημοτήτων.

Πλαστικός χειρουργός εξηγεί στη βρετανική εφημερίδα ότι, όταν χάνουμε κιλά, «χάνουμε λίπος στο πρόσωπο και βλέπουμε τα μάγουλα να είναι βυθισμένα, το δέρμα κρεμασμένο και τα χαρακτηριστικά “ρουφηγμένα”». Μερικές φορές, προσθέτει ο ίδιος, αυτό έχει ως αποτέλεσμα το άτομο να δείχνει μεγαλύτερο «επειδή το λίπος στα μάγουλα μάς δίνει μια πιο νεανική εμφάνιση».

Κλείσιμο
Αυτή η απώλεια βάρους είναι περισσότερο εμφανής σε όσους έχουν μακρύτερα πρόσωπα λόγω του τρόπου με τον οποίο τεντώνεται το δέρμα.

Είναι, πάντως, πιο δύσκολο να φανεί στις γυναίκες, που επίσης χρησιμοποιούν Ozempic, γιατί είναι πιο πιθανό να κάνουν fillers ή να καλύψουν τις ατέλειες με μακιγιάζ.

Ο ηθοποιός Τζον Γκούντμαν, που έχασε πολύ βάρος, έχει τον τελευταίο καιρό σαφώς μικρότερο όγκο στο πρόσωπο και άρα πιο χαλαρό δέρμα με ρυτίδες. Αυτή η εικόνα εμφανίζεται ακόμη και σε πια απλή απώλεια βάρους, λιγότερων κιλών και όχι των σχεδόν 100 που έχασε ο Γκούντμαν σε μια δεκαετία. Ο ηθοποιός δεν έχει αποκαλύψει αν παίρνει Ozempic.



Αλλά και ο Σκοτ Ντίσικ, για χρόνια σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα διασημοτήτων με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε μεγάλη απώλεια βάρους.

Το «πρόσωπο του Ozempic» εμφανίζει και ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς που εμφανίζει στα 50 του «ρουφηγμένα» μάτια και μάγουλα και ρυτίδες λόγω της απώλειας βάρους. Αυτός, πάντως, μίλησε ανοιχτά για τη χρήση φαρμάκου «κάτι σαν Ozempic» με το οποίο έχασε πάνω από 10 κιλά.


osbourne


Η Σάρον Όσμπορν και η Τζέσικα Σίμπσον έχουν χάσει και αυτές πολύ βάρος το τελευταίο διάστημα.

Η 71χρονη σύζυγος του Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ότι έχασε 42 κιλά με το Ozempic και ότι στη συνέχεια «δεν μπορούσε να σταματήσει να χάνει βάρος». Πράγματι τα μάτια της φαίνονται πιο βυθισμένα, υπάρχει σημαντική απώλεια όγκου στο πρόσωπο και περισσότερες ρυτίδες από τον μειωμένο όγκο.

Ακόμη σαφέστερες φαίνονται οι διαφορές στην Τζέσικα Σίμπσον που φαίνεται εξαιρετικά αδυνατισμένη. Αν και δεν είχε πει ποτέ ότι χρησιμοποίησε κάποιο φάρμακο για την απώλεια βάρους, στο παρελθόν είχε αποκαλύψει μεταξύ 2019 και 2020 ότι είχε χάσει πάνω από 40 κιλά.



Time: Ντούα Λίπα, Γιούλια Ναβάλναγια και ο Ελληνοκαναδός Σαμ Τσεμπέρις στα 100 πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή

Μπαντόσα: Εγκατέλειψε τον αγώνα με τη Σαμπαλένκα και έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά της - Βίντεο

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο δολοφόνος της Κυριακής τραβάει το μαχαίρι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης